Taki kolor - "kochamy Barbie!"
Generalnie jeśli chodzi o te obcasiki to trzy pary od końca są milusie. No te czerwone to kolor dyskusyjny bo nie do wszystkiego pasują ale kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje. Co prawda ja nie kupuję do każdej pary spodni osobnych butów (a wiem że są takie panie) więc najczęściej szukam takich żeby pasowały możliwie do wielu kombinacji. A mam niemały problem bo teraz produkuje się buty masowo i dla platfusków (bez obrazy ale tak jest często)a ja np mam wysokie"zawieszenie stopy" i ta stopa wisi w tym bucie na obcasie, a później boli najzwyczajniej w świecie. A więc będę musiała miec chyba buty szyte przez szewca i porządnie wyprofilowane.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 278 dni temu Posty: 7204 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-06-24, 21:13
ja tez lubie trampeczki zawsze lubie miec chociaz jedna pare takich niby trampeczek niby adidaskow
a kiedys moja kumpela mi powiedziala ze ona by w takich butach nie wyszla do miasta i by sie tak sportowo nie ubrala a ja lubie mieszac style i tak pol na pol sie ubieram raz na ruski rok
dziwna ta kumpela nie lubie za bardzo
powiedzialam jej ze jest biedna... jak nie moze sie tak ubrac i tyle hahaha
a ona ze mi zazdrosci phiiii....
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum