Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 472 dni temu Posty: 598 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-05-17, 18:54
a to moj nowy nabytek
Maly obcasik ,taki jak chcialam
Kupilam je z mysla abyzalozyc na wesele brata,ale tak mi sie spodobaly , ze bede w nich chyba ganiala na codzien, a na wesele kupie jakies inne :DDD
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 308 dni temu Posty: 151 Skąd: skadś...
Profil: Imię: :)tajemnica...
Wzrost: taka w sam raz;]
Włosy: ...
Stan: hmm...
Wysłany: 2008-06-18, 22:55
Olciiia napisał/a:
ja sobie tak przegladalam internety i kilka par fajnych bucikow na lato znalazlam...
te czerwone takie rozowe widzialam i chcialam kupic...są sliczne...ale 11 cm szpila...a ja ostatnio uuuwielbiam szpileczki
[ Dodano: 2008-06-18, 22:58 ]
A te buciki gdzie mozna kupic!??! sa sliczne...dziewczyny ja poprosze o srebrne sandałki..jak macie jakies to dawajcie i od razu gdzie mozna je kupic...!!!
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 308 dni temu Posty: 151 Skąd: skadś...
Profil: Imię: :)tajemnica...
Wzrost: taka w sam raz;]
Włosy: ...
Stan: hmm...
Wysłany: 2008-06-18, 23:01
anusek napisał/a:
ja sie zastanawiam nad tymi
anusek mam te drugie ale czerwone...
[ Dodano: 2008-06-18, 23:02 ] anusek mam takie czerwone...szpilka wysoka...ale jak ktos chodzi w obcach to nie sprawiaja problemow i nogi nie bola...nic nie obcieraja...
[ Dodano: 2008-06-18, 23:06 ]
anusek...z tego co zauwazylam to chyba te same strony z butami przegladasz w necie co ja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum