Informacje: Dołączyła 224 dni temu Posty: 1182 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: brazzzz
Stan: patrz suwaczek :)
Partner: L
Wysłany: 2008-05-08, 00:54
ritka napisał/a:
a to kokardka
bo kokardki i KOKARDY sa teraz na topie ja szukam jakis fajnych na koturnie i nic nie moge znalezc najwiecej takich ze sznurkiem na podeszwie(tak jakby obwiniete tym sznurkiem), a mi sie to strasznie nie podobuje
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 322 dni temu Posty: 5495 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-05-10, 17:24
takie na allegro wypatrzyłam
fajne bo takie sportowo/ na co dzień, oraz przewiewne, bo ja zawsze na lato mam problem ze stópkami
<oczywiście dostępne w 547897973 kolorach>
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-05-13, 15:16
mi się też bardzo podobają i obcasik idealny do latania planuję sobie na wakacje kupić jakieś takie fajne sandałki na lato... tylko, że boję się, że te świecidełka co przy takich butach się znajdują to będą odpadać - miałam kiedyś coś podobnego, tylko, że to były japonki i te kamyczki świecące mi wypadały co chwila i miałam w końcu dość noszenia butów do reklamacji
Informacje: Dołączyła 224 dni temu Posty: 1182 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: brazzzz
Stan: patrz suwaczek :)
Partner: L
Wysłany: 2008-05-14, 11:58
Jewel napisał/a:
takie buty to na parę razy
ja to wszystkie buty mam na pare razy,no adidasy mam na dluzej,ale z takich elegantszych czy wyjsciowych to zazwyczaj tylko na kilka razy,bo ja strasznie niszcze buty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum