Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 278 dni temu Posty: 7207 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-04-15, 16:24
A mi to chyba potrzebne bylo troche zieleni zeby poczuc ze juz wiosna jest i kupilam sobie szalik i kolczyki z bransoletka (Ale bardzo ladny odcien zieleni)
Co do butow tez nie kupilabym takich bo zbyt razace sa jak dla mnie, nie lubie szokowac kolorami butow, wole elegancja i klasyka..
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 460 dni temu Posty: 6017 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-04-23, 16:27
fajny ten roz,lubie koturny ale nie takie bo te to naprawde burdelowki Ale te czerwone gdyby mialy podeszwe w tym samym kolorze co paski albo czarna to bylyby fajniuchne
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 572 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-23, 16:28
te czerwone jeszcze ujdą
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 772 dni temu Posty: 2959 Skąd: Wałbrzych
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-04-23, 17:54
a ja chciałam właśnie kupić sobie butki,a le wszystkie to same lakierki.....a ja nienawidzę lakierków! ale już mam jedne na oku, może uda mi się je w przyszłym tygodniu kupić
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 572 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-23, 18:09
Nymphadora napisał/a:
U, to jak się człowiek przewróci, to jakby ze schodów spadł
kwestia wprawy
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum