słoneczniki mogłyby ciekawie wyglądać może jakaś ich zminiaturyzowana wersja
a ja właśnie przy wyborze bukietu brałam pod uwagę tylko róże. wiem, że one najbardziej tendencyjne, ale czasem właśnie ta tendencja mi się najbardziej podoba
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 463 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 170
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-08-27, 00:11
U nas jest taka tradycja, że bukiet ma panna młoda i starsza druchna i jeden się zostawia przy ołtarzu a drugi zostaje na pamiątkę też bym nie chciała chyba róż tylko jakieś inne kwiatuszki, taki subtelny i delikatny bukiecik strasznie lubię prostotę, ale u nie w głowie ciągle coś się zmienia
i do ślubu zmieni Ci się jeszcze milion razy w marcu byłam już na 100% zdecydowana na jeden bukiet, w czerwcu już upatrzyłam sobie inny tak to z kobietkami już jest
Informacje: Dołączyła 437 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-27, 15:57
Ja jeszcze nie mam pomysłu na bukiet... ale tak pomyślałam, że po ślubie pojedziemy na cmentarz i zostawimy go na grobie Taty Miśka... Chcielibyśmy jego też odwiedzić w tym szczególnym dniu...
a ja już wiem mniej więcej jaki chce bukiet ślubny
(jak znajdę na necie podobny to wkleje go tu)
ale jeszcze 3 miesiące i nie wiadomo co jeszcze wymyślę
Dziewczyny a od jakiej kwoty juz mozna kupic bikiet slubny??
wszystko zależy od kwiaciarni i jaki chcesz bukiet, chyba najtańsze są standardowe kulki, choć to też zależy jaką dużą kulkę byś chciała. ogólnie rzecz biorąc - bukiety ślubne są b. drogie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 417 dni temu Posty: 46 Skąd: Szczecin
Profil: Imię: Milena
Wzrost: 160
Włosy: szatynka
Stan: prawie żona :)
Partner: Arkadiusz
Wysłany: 2007-09-08, 23:16
No wlasnie znalazlam kilka ofert z cenami i jestem w szoku.Ale na szczescie moja tesciowa ma znajoma w kwiaciarni i mam nadzieje,ze troszke taniej bedzie:))
Jeszcze dwa miesiące temu zajmowałam się zawodowo florystyką. Tworzyłam podobne dzieła.. To bardzo wdzięczna praca..uwierzcie.. Trzeba wykazać się małym artyzmem, wyczuciem estetycznym i cierpliwością. Baaardzo pracochłonne zajęcie. Dla panny młodej bukiet to jakby ukoronowanie całości..
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 455 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-04, 18:18
2 ładne bukieciki
[ Dodano: 2007-10-04, 18:36 ]
Moja siostra miała bukiecik z kali kremowych, cos ala ten z białymi tylko było ich troszke mniej ( był delikatniejszy) Ja jako starsza miałam bukiet tez z kali tylko pomarańczowych i ułożony w tradycyjne gniazdko, łodyżki były przycięte na krotko Oba wyglądały świetnie No a panowie oczywiście do butonierki stroiczki z takich samych kwiatów jak my miałysmy w bukietach
kalie.jpg podobny do bukietu mojej siostrzyczki
Plik ściągnięto 372 raz(y) 12 KB
2.gif ala torebeczka
Plik ściągnięto 372 raz(y) 22,41 KB
Opis zdjecia: kwitnace drzewka owocowe , superrrr , no ale koniecznie slub na wiosne ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum