Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-12, 16:08 BROŃ BIAŁA
zarówno ta prawdziwa jak i fantastyczna czyli : miecze oburęczne, półtoraręczne, długie, krótkie, claymory, sejmitiary, sztylety, katany, mizerykordie, szpady, szable, halabardy, włócznie, topory bojowe, sztylety do rzucania, shurikeny, łuki długie, krótkie, refleksyjne, bloczkowe, kamy, i wiele wiele innych
ja na poczatek zapodam 2 rysuneczki Ashramka
1 to sztylet a 2 to krótki łuk
[ Dodano: 2007-08-12, 16:21 ]
[ Dodano: 2007-08-12, 16:23 ]
cos mi skaner zniekształca i rozjasnia
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-14, 11:48
Madae napisał/a:
ps ten temat tez moznaby do fantasy wkleic )
myślę, że jednak zostanie tutaj, w końcu broń biała istnieje zaróno w śweicie fantasy jak i w normalnym
Ja mam w domciu dwie szabelki takie, tata dostał bo koniecznie takie chciał mieć jak zrobię zdjęcie kiedyś to Wam wrzucę
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 237 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-09-23, 01:34
Mnie zawsze fascynowała broń miotana.Uwielbiam shurikeny,chciałabym się umiec takim czymś posługiwać,to mój prywatny kaprys .Wstawiam wygooglowaną fotkę.
Profil:
Wysłany: 2007-09-23, 01:44
wow !!! mało praktyczny ale zajebisty z wyglądu bardziej mi to przypomina jednak rodzaj kastetu to i ja kilka zapodam skoro je lubisz ja osobiscie wole sztylety do rzucania (zreszta wszystkie inne tyz ) te na czarnych pokrowcach to mam osobiscie badziewie ale do treningow wystarcza u nas produkuje je firma Kohga Ninja i kosztuja od 25 do 50zł za sztuke
Wysłany: 2007-09-23, 01:54
Ten pierwszy składany jest po prostu przepiękny.Ten drugi jest ciekawy ,wygląda jak jakiś pajęczak .Moja siostra jest posiadaczką identycznego shurikena jak ten ostatni.Nosi go w plecaku .
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Profil:
Wysłany: 2007-09-23, 02:03
te 4 ostatnie mam i ja pajeczak jest czyms pomiedzy kastetem a shurikenem bo sie nim nie rzuca a walczy wrecz ale ja bym go nie qpiła ...wyglada na atrape...musi byc mało wytrzymały i nieporeczny mam jeszcze kilka (tzn obrazków bo w kolekcji mam jeszcze 2 ale nie mam fotek )
Wysłany: 2007-09-23, 02:24
A masz może na stanie jakieś sai?
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum