Informacje: Dołączyła 116 dni temu Posty: 2179 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-24, 22:48
Na 5 to chyba Kate Ryan, bo faktycznie jak nie ona.
Kobietki, dla kasy to ona może najszczęśliwszą mamuśkę udawać Nie twierdzę, że źle się im powodzi, ale ona do końca też jeszcze nie zmądrzała. Właśnie oglądałam dzisiaj o niej program i komentowali jej poczynania z ostatnich kilku miesięcy. Żal mi jej, bo faktycznie nie jest głupia, ale trudno w końcu w coś nie wpaść, jak się jest osobą publiczną i to zaraz najbardziej znaną z popowych gwiazdek po Madonnie.
Tak 5 fotka bardziej podobna do Kate Ryan niz do Britney.. Kiedys dostałam kasetę z jej piosenkami.. ogólnie jest fajna i ma talent ale stasznie sie pogubiła.. szkoda mi jej.. Chyba każda kobieta na jej miejscu by zwariowała
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 511 dni temu Posty: 11008 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-08-25, 12:14
jej trzeba pomóc po prostu a nie odbierać jej dzieci co ją jescze bardziej przecież zdołowało, słyszałam, że się leczyła psychiatrycznie, masakra jakaś...
a media oczywiście robią nagonkę, to jest straszne jak dla mnie, paparazzi itd w ogóle nie mają serca...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5611 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-25, 12:57
z tego co ostatnio czytlam to Brygida zaczyna dochodzic do siebie,psychicznie juz chyba z nia dobrze i ostro wziela sie za diete
media oczywiscie czekaja na jakas wpadke,ale miejmy nadzieje ze sie nie doczekaja
czytalam tez gdzies,ze Brydzia wypowiadala sie gdzies,ze nie chcialaby aby jej dzieci poszly w jej slady bo wlasnie ta slawa,kasa i zycie celebrity ja zgubilo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum