Autor
Wiadomość
malenka
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 315 dni temu Posty: 1537 Skąd: Kraków Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-08-29, 11:39
cerrata napisał/a: ja jak bylam młodsza nie umiałam śpiewać głośno
bo nie miałaś wycwiczonego głosu
Teraz śpiewasz od paru lat to mogłaś powiększyc siłę głosu
REKLAMA
milli Milli
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 267 dni temu Posty: 513 Skąd: Zambrow Profil: Imię: Emilka
Stan: mezatka :)
Partner: Saša
Wysłany: 2008-08-29, 11:40
cerrata napisał/a:
po drugie, to jak sie tanczy i wygina na scenie to nie zaśpiewa ładnie, nie ma na to szans
a w t emacie o dodzie mowilas co innego
ma mysle ze z czasem glos jej sie zmienil i przez dorastanie i przez uzywki
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
cerrata
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 558 dni temu Posty: 11512 Skąd: Pokaż na mapie Profil:
Wysłany: 2008-08-29, 11:40
no tak
ale widzisz, to jest zmienne
moja koleżanka śpiewała super, zaczęła palić trawę.. duuużo i nie dało sięjej słuchac także narko tez mają wpływ
no, jak się nie trenuje to się nagle nie zaśpiewa jak diwa a ona (brit) raczej nie trenowała ostatnio miała niestety inne rzeczy na głowie ..
Włosy: Czarne
Stan: Panna
Partner: Krzysiu
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-29, 16:46
A wiecie co mimo , że nigdy nie byłam fanką Britney to jakoś mam do niej symaptię. I myśle , że powinna skończyć się ta cała nagonka na nią. Bo to jest chore.
_________________ A.
kayen men connoisseur
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 494 dni temu Posty: 676 Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-09-04, 22:43
Matka Britney Spears w swojej najnowszej książce Through The Storm potwierdziła doniesienia mówiące, że piosenkarka przestała być dziewicą w wieku 14 lat.
Wcześniej już donosiły o tym amerykańskie czasopisma, ale ich artykuły opierały się jedynie o wypowiedzi znajomych Britney jeszcze z czasów szkolnych.
Tymczasem Lynne Spears wyznaje, że jej córka nie tylko była doświadczoną seksualnie nastolatką. Brit miała też nadużywać alkoholu.
- Naprawdę jest jej szkoda - mówi znajomy rodziny magazynowi InTouch. - Ona zawsze chciała mieć tylko szczęśliwą, zdrową i kochającą się rodzinę.
bezczelnie skopiowane z kozaczek.pl
jakby brakowało jej córce problemów
milli Milli
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 267 dni temu Posty: 513 Skąd: Zambrow Profil: Imię: Emilka
Stan: mezatka :)
Partner: Saša
Wysłany: 2008-09-05, 09:19
chyba juz tylko kasa dla tej baby sie liczy, widac na wszystkim mozna zarobic nawet na nieszczesciu wlasnych dzieci, przykra jest
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
krowka17 Koniczynka
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 178 dni temu Posty: 3303 Skąd: szczecin Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-05, 09:29
a ja tam nie sledze nic co jest zwiazane z nia....
lubie tylko jej muzyke i to wszystko
Wysłany: 2008-10-11, 15:19
dostałam ostatnio linka do strony pudelka ze zdjęciami britney
zawsze lubiłam jej muzyke... może nie wszystkie kawałki i pomimo że nie do końca moje klimaty, ale jednak
wrzucam te zdjęcia:) sa to podobno kadry z najnowszego teledysku
jak myślici euda jej sie wrócić na "szczyt"
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 1 raz(y) 92,64 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 74,75 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 96,52 KB
_________________ IT'S COOL TO KNOW NOTHING
sweet camilla
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 205 dni temu Posty: 292 Profil: Wzrost: 170cm
Włosy: brązowe
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-14, 13:05
wróci na szczyta napewno bo ma to cos
_________________ ..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....
kasiatoja szczęściara:)
Informacje: Dołączyła 161 dni temu Posty: 615 Profil: Imię: Kasia
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-14, 13:08
Tak tez myśle, że wróci na szczyt..może nie na taki jak była kilka lat temu ale stara sie dziewczyna..
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-14, 13:11
to jest bohaterka moich nastoletnich fantazji seksualnych... ah jak ja o niej marzyłem
_________________ "Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy."
Andrzej Klawitter
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-14, 13:14
lowca_motyli , no napewno nie Ty jeden facet a juz o niej nie marzysz??
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-14, 13:16
kasiatoja napisał/a: a juz o niej nie marzysz??
teraz już zauważyłem że Polki są o wiele ładniejsze, a marzenie o jakiejś to strata czasu
_________________ "Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy."
Andrzej Klawitter
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-14, 13:23
lowca_motyli napisał/a: teraz już zauważyłem że Polki są o wiele ładniejsze , a marzenie o jakiejś to strata czasu
Bardzo słusznie
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-14, 16:55
nie(d)oceniona napisał/a: jak myślici euda jej sie wrócić na "szczyt"
mysle,ze tak
zreszta wyglada na to,ze powoli juz sie wspina
najnowszy teledysk..