Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 171 dni temu Posty: 321 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-08, 12:57
oj przepraszam dawno mnie nie bylo...
juz dziewczyny pisze o czym jest.
glownym bohaterem jest Pani antropolog nazywana Bones..oddana na maksa badaniu kosci, geniusz w swojej dziedzinie...ale zupelnie nieprzystosowana do zycia na zewnatrz... np nie wie kim jest Bob Marley - przez co dochodzi do zabawnych sytuacji.
jako ze jest swietna w identyfikacji kosci zostaje wciagnieta we wspolprace z FBI - dostaje partnera Booth (hm.. gral wampira w serialu Angel lub Buffy postrach wampirow) ten jest wierzacym katolikiem ale z przeszloscia snajpera. Dziala intuicyjnie a dla Bones musza byc fakty nie lubi spekulowac...
Kazdy odcinek jest wlasciwie o czyms innym, rozwiazuja roznego rodzaju mordesrtwa kiedy cialo jest w takim stanie ze koroner nie jest w stanie nic zrobic.
Miejsce: glownie waszyngton
wg mnie jest to komedia kryminalna bo polaczeniu dwoch kreacji takich jak Booth i Bones po prostu nie moze nie zmusic do usmiechu.
Przyjemny relaks ale raczej nie przy jedzeniu:)
[ Dodano: 2008-01-27, 17:06 ]
dalsza czesc 3 serii dopiero 28 kwietnia...:)dopiero:(
Wysłany: 2008-02-01, 14:25
na polsacie bedzie leciec?? super! to ja sobie jeszcze raz od poczatku poogladam:P Nowe odcinki na sieci dopiero pod koniec kwietnia beda;(((( buuu
Anusek: no to czekam na wrazenia..:P
tuptunio: kryminalne zagadki - to jest CSI?jesli tak to BOnes jest troche inny klimat - bo dochodzi wybitnie naukowe srodowisko, w ktorym przede wszystkim dzi eje sie akcja
ha obejrzałam ostatnio pierwszy odcinek i musze stwierdzić, że ewidentnie kojarzy mi sie z "CSI- kryminalne zagadki...", tyle że w jakimś gorszym wydaniu
Wysłany: 2008-02-07, 13:23
tuptunio napisał/a:
ha obejrzałam ostatnio pierwszy odcinek i musze stwierdzić, że ewidentnie kojarzy mi sie z "CSI- kryminalne zagadki...", tyle że w jakimś gorszym wydaniu
szkoda..:) moze obejrzyj jeszcze ze dw aodcinki... czasami trzeba kilka odicnkow aby sie spodobalo.
ja pozostanę wierna zagadkom... o wiele bardziej trzymają w napięciu. tym samym przyznaję się że obejrzałam pierwszy odcinek kości, ten właśnie na polsacie reklamowany. jakiś taki mdławy...
Wysłany: 2008-02-10, 12:45
ritka napisał/a:
ja pozostanę wierna zagadkom... o wiele bardziej trzymają w napięciu. tym samym przyznaję się że obejrzałam pierwszy odcinek kości, ten właśnie na polsacie reklamowany. jakiś taki mdławy...
hyhy:) alez przeciez mozna zostac wiernym... ja ogladam kilka roznych seriali - z czego kazdy naprawde jest inny od drugiego..:)a nawet jest tematyka jest podobna to cos innego mnie wciaga w kazdym..:)
w Bones uwielbiam klimat jaki jest miedzy Bones i Booth'em
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum