Informacje: Dołączyła 400 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-26, 15:15 Bon prix
Dziewczyny, kupowałyście kiedyś coś w bon prixie ?
Ja mam zamiar, ale troche się obawiam, o jakość ubrań nie mam zbytniego zaufania do rzeczy, których nie mogę dotknąć i sprawdzić jakiej są jakości ale czasem mam ochotę coś zamówić, bo mają ładne ciuszki i często atrakcyjne ceny
Jeżeli macie jakieś doświadczenia z nimi, to piszcie
Tak, mam doswiadcszene, kupilam w tym roku kurtke w BonPrixie, nie balam sie o jej jakosc bo byla to kurtka , ktorą widzialam w Szwecji w Adidasie.Wtedy jej nie kupilam, byla zbyt droga, w BP zaplacilam taniej , juz w Polsce.
Z tego co wiem trzeba dosyc uwazac, bo nie kazde ciuchy sa takie same jak opisują.Ale ogolnie z obslugi jestem zadowolona, nie czekalam dlugo na przesylke, wszystko dobrze zapakowane.
[ Dodano: 2008-01-26, 15:28 ]
aha, z tego co wiem jesli sie zamawia rozmiar to najlepiej wziac jeden mneijszy w niektorych przypadkach ubran, moja mama 3 razy spodnicze wymieniala, bo nie mogla trafic z rozmiarem./Ale najlepiej zadzwonic i sie wypytac o wszystko.
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Profil:
Wysłany: 2008-01-26, 15:39
aha czyli najlepiej zamawiać telefonicznie, żeby dokładnie się wszystkiego dowiedzieć ? bo o tych rozmiarach już gdzieś chyba słyszałam, że czasem wychodzą na mniejsze, a czasem na większe a jakościowo jest ok ? ja bym sobie chciała jakieś bluzeczki na lato pokupować bo jest sporo do 30 zł więc dużo taniej niż w sklepach, tylko nie wiem, czy mi się nie porozciągają zaraz po praniu
Magdaru, no ja nie mam bluzeczek, moja mama ma spodnicze jeansowa i kurtke, jest zadowolona, tak najlepiej pytac telefonicznie o wszystko, prosciej.
Tez bede bluzeczki na lato kupowala, sa tanie od 30 do 50zl widzialam.I fajne.
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 398 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-01-26, 16:51
Ja ubieram się w Bon Prixie i quelle dobrych 7 lat i jestem bardzo zadowolona. Nie dość że ciuchy są oryginalne, nie chodzi w nich pół miasta to jeszcze są niedrogie. Zawsze zwracają pieniądze jak się ciuch nie podoba albo zły rozmiar.
[ Dodano: 2008-01-26, 16:53 ]
Ananas napisał/a:
aha, z tego co wiem jesli sie zamawia rozmiar to najlepiej wziac jeden mneijszy w niektorych przypadkach ubran,
Nie ma potrzeby pytać, jest tabela rozmiarów na końcu katalogu i wystarczy sprawdzić.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Profil:
Wysłany: 2008-01-26, 21:15
Jewel napisał/a:
Quelle ma troszkę lepszą jakość.
ale chyba wyższe ceny
teraz to mam mętlik w głowie, bo jedni chwalą, inni nie i co tu zrobić może zamówie sobie na próbe coś niedrogiego i zobaczymy co będzie
Nie ma potrzeby pytać, jest tabela rozmiarów na końcu katalogu i wystarczy sprawdzić.
Tak, ale przy tej tabeli wyraznie jest napisane , aby zamawiac ciuszki o rozmiar mniejsze niz sie ma , nie zawsze jest to takie samo w praktyce.
Aaa... nie przy tabeli, tylko przy warunkach chyba zamowien, czy tam pod- juz nie pamietam odkladnie , gdzie to jest napisane.
No widzisz, moja matak zamowila sobie 40/42 a wypadlo 42/44 : )
Wiec musiala zamowic 38/40 : )
Zalezy co kupujesz.Moze koszulki wpadaja w rozmiar jaki jest napisany, aronoł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum