jest duzo fajnych ciuszkow tam, ale ceny tez sa dosc wysoie, a najbardziej to denerwuje mnie to, ze np.jest napisane od 39zl, a jak rozmiar wiekszy to juz trzeba doliczyc nastepne 10zl
cerrata, zauwaz, przewaznie jest tak, ze np.rozmiar 36, 38 kosztuje 39 zl, a 40, 42 juz 49zl i tak im wiekszy tym wiecej placisz, a ja niestety o tym zeby zaplacic 39 zl to moge pomarzyc hehe
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 116 dni temu Posty: 130
Profil: Włosy: Blond
Stan: Panna
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-09-09, 12:12
cerrata napisał/a:
blondynka, masz jakieś fotki??
Niestety nie mam możliwości,ale znalazłam katalog Bon Prix i tam jest ta pizama :
<link, katalog>
(tutaj dokładnie jak wygląda)
Tylko,że ja nosze rozmiar 36,czasem 38,więc zamówiłam36/38 i ona jest na mnie dość luźna.W takim sensie,że nie trudno ją zdjąć czy gdzieś się dostać.Nie jest tak dopasowana.Spodenki są na mnie tak samo krótkie jak na modelce i tu gdzie ona pokazuje trochę ręką te spodenki to widać taki pasek to ten pasek jest na całej długości tych spodenek.
Co do tyłu tej bluzeczki to są gołe plecy gdzieś tak do połowy plecków.
Szkoda,że nie ma 34/36 to by była bardziej dopasowana,ale bardzo wygodnie się w niej śpi i naprawdę jest fajna.
Jednak nie mogę porównać do innych piżamek z bon prixu,ponieważ to jest pierwsza jaką kupiłam.
Ostatnio zmieniony przez madzia 2008-09-09, 14:47, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 63 dni temu Posty: 841 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-09-17, 21:47
Te ceny w BP też mnie denerwują. Kiedyś zamówiłam spódnicę w promocji. Zachwycona nią niestety nie jestem. Kolor był zupełnie inny, niż na zdjęciu. Jakiś taki pod brudny granat podchodził Jak na razie nic więcej nie zamawiałam, bo się wtedy z lekka zraziłam. Za to rozmiarowo była dobra (może dlatego, że na gumkę )
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 229 dni temu Posty: 6224 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-09-18, 06:40
Alisekai, wydaje mi sie ze to jest logiczne ze te rzeczy moga byc troche inne niz na zdjeciu w katalogu, tak samo jak kupujesz pomadke z Avonu zaluzmy...
wiec trzeba sie z tym liczyc...
ja osobiscie zamawilam kiedys 2 pary krotkich spodenek i bluzeczke i jestem do teraz zadowolona ale wolalabym nie kupowac tam ciuchow ktore wymagaja przymierzenia bo to ryzykowne a na odsylanki jestem za leniwa
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 63 dni temu Posty: 841 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-09-18, 09:39
Olciiia, ja też jestem za leniwa na odsyłanki, dlatego nigdy się w to nie bawię. Czasem wolę jednak ruszyć swoje 4 litery i wybrać się na Ptaka do Rzgowa, czy na Tuszyn, zejść wszystko nawet i po 3 razy (po czym jestem martwa naturalnie ), ale kupić coś porządnego. Chociaż byłam w sobotę po sukienkę i nic ciekawego nie widziałam
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 218 dni temu Posty: 207 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: już prawie blond:)
Stan: zakochana do szaleństwa:)
Partner: Mateusz:)
Wysłany: 2008-09-18, 09:47
i strasznie są zawyżone rozmiary w BP nie wiem czy o tym pisałyście, moja koleżanka zamówiła żakiet 38 bo taki nosi rozmiar ale okazało sie że i 34 byłby pewnie duży i odesłała:(
_________________ <<<Kochaj ciągle od nowa...
Kochaj jakbyś nie zaznał krzywd...
I żyj jakbyś się nie bał...
I tańcz jakby nie patrzył nikt...>>>
Informacje: Dołączyła 113 dni temu Posty: 1464 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Partner: M.
Wysłany: 2008-09-18, 12:16
seli19 napisał/a:
i strasznie są zawyżone rozmiary w BP
dokladnie, sa zawyzone, ja np. musialam zamawiac jeden rozmiar mniejszy niz normalnie nosze. Mam pare koszulek z BP, sa troche za duze, ale jestem calkiem z nich zadowolona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum