Informacje: Dołączyła 502 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-18, 15:06
ja już chyba nic więcej nie zamówie w bon prixie nie dosyć, że czekałam prawie 3 tygodnie na przesyłkę, to wysłali tylko rzeczy dla Damiana, a przy moich koszulkach napisali, ze do 4 tygodni wyślą masakra a te rzeczy Damianowe, to strasznie wielke jakieś koszulki będę mu zwężać, bo szerokie jak nie wiem co, a nie opłaca mi się odsyłać ich spowrotem dobrze, że mam maszynę i potrafie proste rzeczy przeszyć jednym słowem strasznie sie zawiodłam, już wole na allegro zamawiać i mam paczke do tygodnia w domu
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 522 dni temu Posty: 5016 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-03-18, 15:15
Magdaru napisał/a:
już wole na allegro zamawiać i mam paczke do tygodnia w domu
ja to w ogole zdziwiona jestem, ze ktos zamawia w takich sklepach. ale jesli nikt sie nie zawiodl to moze i ma dobre zdanie na ten temat, mniejsza o to.
Na allegro to sobie chociaz wybierasz sprzedawce. nie ten to inny, masz opinie wypisane jak na dloni i dodatkowo mysle, ze o 80% takiemu sprzedajacemu bedzie zalezalo na zadowoleniu klienta z wiadomych powodow. Tam kazdy sobie "pracuje" na dobre zdanie o sobie i nie chce se nagrabic a takie bon prixy-srixy to o tylek potluc bo wydaje mi sie ze pakuja wysylki tzw. hurtowo...liczy sie ilosc a nie jakosc.
Magdaru, podle to bo czlowiek zle sie z tym czuje pewnie, jak oszukany w pewien sposob.
but my smile still stays on.
Profil:
Wysłany: 2008-03-18, 15:36
przynajmnie te rzeczy, które Matikowi zamówiłam są super a ciekawe, czy moje dotrą zanim wyjedziemy, bo specjalnie z myślą o wyjeździe zamawiałam te koszulki
Profil:
Wysłany: 2008-03-27, 11:25
wczoraj dostałam wreszcie te bluzeczki na ramiączkach, a koszulki do spania nadal nie ma już nic więcej u nich nie zamówie, wogóle im chyba na klientach nie zależy
Profil:
Wysłany: 2008-03-27, 12:59
ja się bardzo zawiodłam, wszystko jakieś takie wielkie, mimo tego, że bluzeczki zawsze brałam najmniejszy rozmiar i jakość też pozostawia wiele do zyczenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum