Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-13, 17:20
Moniika, ponad 2 tygodnie, troche długo, ale ogólnie chyba opłacało się czekać, jedynie na spodenkach troche się zawiodłam chyba kolejne rzeczy zamówię, bo niektóre są tańsze niż w sklepie, a do tego Egiptu w coś trzeba się ubrać, zeby jakoś wyglądać rzeczy które zamówiłam dla Mateusza są super, a on jaki zadowolony co chwile coś przymierzał
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 383 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2008-02-14, 21:17
ja zamówiłam sobie takie seksi sandałki,z takim paseczkiem ze sprzączką wokół kostki- ale nie potrafie wkleić fotki kiedyś dla Nisi zamawiałam spódniczko-spodenki i jestem bardzo zadowolona, dla siebie w sumie to nigdy nic nie kupil moja teściówka bardzo dużo ciuchów sobie kupuje i naprawde s ą ok- ma nawet tą słodką różową bluzeczke Jewelku
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 205 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-17, 09:42
niektóre rzeczy z Bon Prixa są fajniutkie... chciałabym zamówić ale też sie obawiam. po za tym ceny trochę mnie odstraszają. niekiedy ciuchy tam są nieżle obciachowe
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum