Witam : Ja juz kilka razy zamawiałam z bon prixu, z Quelle także. W bon prixie jestem klubowiczką i ostatnio zamawiałam spodnie sportowe(jakość srednia) i stringi - bardzo fajniutkie. Zamawialam juz tez kilka razy koszulki, topy, kostiumy kąpielowe, majteczki i piżamki i jestem zadowolona z ubrań. Jeśli chodzi o rozmiary to niekiedy naprawde cięzko trafić, bo ja nosze rozmiar 38, 40 a mozna tylko zamówic 36/38 lub 40/42- jedno za małe drugie za duże !! Ale polecam.
Co do Quelle to jakość ubran prawie taka sama a ubrania sa jak dla mnie za drogie.
_________________ " Tylko Miłość jest sensem istnienia..."
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 371 dni temu Posty: 1759
Profil: Włosy: brązowe
Wysłany: 2008-01-29, 22:47
Moja mama od zawsze zamawiała z Quelle i Bon Prix i z racji tego zawsze coś tam dostawałam. Szczerze to jakoś wolę Bon Pix na jakość ubrań nie narzekam.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 364 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-29, 22:51
ja to bardzo dawno zamawiałam,jakoś nie byłam zachwycona ale może troche im sie poprawiła jakośc ubranek, tak ogólnie to wole chyba normalnie w sklepie kupic niż z katalogu,ach no i niektóre rzeczy wydają mi sie dośc drogie
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Ja juz nic nie zamawiam,wole isc do sklepu dotknac i zobaczyc.
Ostatnio zamowilam niby fajne rzeczy a co do czego nie ten material i spodnie 40 to byly chyba 32 katasrofa..
netka2 napisał/a:
Co do Quelle to jakość ubran prawie taka sama
No nie wiem ja wlasnie tam zamawialam i nie jestem zadowolona,ciagle tylko musialam cos odsylac
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 361 dni temu Posty: 366 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-02-01, 14:42
jak mama zamawiala to zawsze sie jakos napatoczylam i naciagnelam ja na cos z Bon Prixu - i raczej nie bylo powodow do narzekan. Chociaz nie ukrywam ze teraz wole przymierzyc...jak cos kupuje..:)no a ana ciuchy jakos nie lubie wydawac kasy.. (oprocz bielizny:PP)
Informacje: Dołączyła 539 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-13, 09:03
własnie dostałam paczkę na dodatek kurier był i nie musze latać na pocztę
no i tak jakościowo wszystko wygląda bardzo fajnie, tylko jakieś chyba rzeczywiście zawyżone rozmiary mają bluzeczkę wzięłam ten najmniejszy rozmiar 36/38 i jakaś luźna jest, ale może po praniu się troszke zmniejszy koszulki dla Damian i te rzeczy dla Matiego bardzo fajne tylko moje spodenki najgorzej wyszły ze wszystkiego, na zdjeciu wyglądały na takie bawełniane jak dres, a one są takie jakby śliskie, no i rozmiar, wzięłam 40, a one mi są za luźne, może uda mi się je jakoś zwezić
podsumowując - jestem zadowolona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum