Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Przyłącz się do najsilniejszego trendu na świecie - wellness

Poprzedni temat :: Następny temat
Bollywood
Autor Wiadomość
Kociak 

Informacje:
Dołączyła 536 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-12-16, 10:52   Bollywood

A ja muszę się przyznać... Uwielbiam Bollywood :)
Dla tych, co nie wiedzą - Bollywood to po prostu kino indyjskie. Filmy przedstawiają zazwyczaj historie miłosne, z problemami związanymi z kulturą. Banalne? Może i tak, ale filmy są pełne cudownej muzyki, kolorowych pięknych strojów, tańca.... Po prostu piękne <zakochany> <zakochany> <zakochany>
Zakochałam się w Bollywood po oglądnięciu filmu " Czasem słońce czasem deszcz" - w Polsce jest to chyba film najpopularniejszy. Później dotarłam do innych filmów - każdy oglądałam od deski do deski (a trwają bagatela po 3 godziny zazwyczaj).

No i teraz właśnie ogromnie się cieszę, bo w poniedziałek idę na wielkie widowisko muzyczne - Bharati - tancerze z Indii, muzyka, stroje. Jest to część ich europejskiego tournee, w Polsce odbyło się to już wczoraj w Warszawie, dziś w Katowicach i jutro we Wrocławiu właśnie. Nie mogę się doczekać...

A tutaj dla Was próbka tego jak to będzie wyglądać :D

http://www.bharatitheshow.com/images/clip2.swf

REKLAMA

madzia 

Informacje:
Dołączyła 369 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-12-16, 10:58   

oj...bylam chyba na czyms takim :-D w wakacje w Mrzezynie akurat bylo widowisko, taka magia jakas panowala i zapach sie unosil...bardzo ladnie kobiety wygladaly

<bejbi2> www.bejbi.net <czirl1>

Madae 

Informacje:
Dołączyła 350 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-12-16, 15:31   

za filmami z Bollywood nie przepadam :P ale te stroje <zakochany> i niektórzy faceci <zakochany> <zakochany> <zakochany>

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 219 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-12-16, 20:53   

też nie przepadam :-D ale oglądałam film "czasem słońce,czasem deszcz" :-D

Zielonooka 

Informacje:
Dołączyła 181 dni temu

Profil:
Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Stan: panna
Partner: Sebastian
Wysłany: 2007-12-16, 21:01   

madzia88 napisał/a:
też nie przepadam :-D ale oglądałam film "czasem słońce,czasem deszcz" :-D
ja też. Super był.

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 219 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-12-17, 18:14   

Zielonooka napisał/a:
ja też. Super był.
fajny ale długo trwał aż później nudny sie stał :-D

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 536 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-12-18, 16:55   

No bo te filmy trzeba po prostu lubić. Ja je lubię z każdej strony, ale uważam, ze ich największą wartością jest pokazana w nich kultura indyjska, taniec, muzyka, stroje...

A wczoraj było bajecznie ... <dreams> <dreams> Cudowna muzyka i śpiew - wszystko na żywo oczywiście, aż drgawki miałam :)
Do tego te kolorowe stroje i taniec...ehhh...i przystojni hindusi niektórzy :D zupełnie jak z innego świata to wszystko ;)
Jak mi się jakoś uda, to wkleję Wam filmik wykonany osobiście przeze mnie :D

Roszpunka 

Informacje:
Dołączyła 161 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-03, 16:59   

Ja oglądałam Duma i uprzedzenie.O 4 czy 5 siostrach i jedna za mąż wychodziła.Fajne widowisko,dużo muzyki,tańca,kolorowych strojów. Można się oderwać od rzeczywistości :lol:

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 284 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-03, 22:06   

No a ja powiem szczerze, że zaliczam się do tych, co Bollywoodu nie trawią ;-) Próbowałam oglądać kilka filmów, żadnego nie dałam rady obejrzeć do końca. No, tak po prostu ;-)

Madae 

Informacje:
Dołączyła 350 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-03, 22:20   

ostatnio cos w TV leciało <hmm> ogladałam od połowy i zmywałam jednoczesnie wiec nie streszcze dokładnie :P ale był tam taki ciach :-P przystojny i ładnie zbudowany ktory kiedys był grubaskiem i opuscił indie zeby odnalezc swoja siostre ktora opusciła je juz dawno..i zamieszkał z nia i jej mezem i jakąs lasencja co więcej odkrywała niz zakrywała i sie na niego jarała :P i nikt nie wiedział poza nia ze on to on :P no i fajne to było :P ....przeglądne gazete to moze tytuł znajde :P to leciało wczoraj tak koło południa :P ale nie wiem na jakim kanale :P

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 219 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-04, 10:20   

Madae napisał/a:
ostatnio cos w TV leciało ogladałam od połowy i zmywałam jednoczesnie wiec nie streszcze dokładnie ale był tam taki ciach przystojny i ładnie zbudowany ktory kiedys był grubaskiem i opuscił indie zeby odnalezc swoja siostre ktora opusciła je juz dawno..i zamieszkał z nia i jej mezem i jakąs lasencja co więcej odkrywała niz zakrywała i sie na niego jarała i nikt nie wiedział poza nia ze on to on no i fajne to było ....przeglądne gazete to moze tytuł znajde to leciało wczoraj tak koło południa ale nie wiem na jakim kanale
lecialo Czasem slonce Czasem deszcz :-P

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 536 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-05, 15:52   

Madae, no trochę pomieszałaś, ale wiem o co chodziło ;)
Ja wiem że do tych filmów trzeba być stworzonym :D
a ja mam właśnie na dysku jakieś 20 GB filmów od Piotrusia :D a drugie tyle czeka na mnie u niego na kompie <zakochany>

Madae 

Informacje:
Dołączyła 350 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-06, 16:42   

no moze moze :P oglądałam zmywając gotując i prasujac jednoczesnie :P ale przystojniaka wychaczyłam hyhyhyhy :P i spiewali fajowo :P bo co do tanca....no coments :P niektore momenty mnie powalały :P szczegolnie w meskich wykonaniach :P ..ale z tego co wyogladac mi sie udało to film mi sie podobał :P i sobie go sciagne i oglądnę tak juz normalnie :mrgreen:

smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 211 dni temu

Profil:
Ostrzeżeń: [6]
Wysłany: 2008-01-06, 18:25   

Kociak napisał/a:
No bo te filmy trzeba po prostu lubić. Ja je lubię z każdej strony

A ja je kocham!!!bylo to jakies 5 lat temu jak puscili w telewizji "Czasem slonce czasem deszcz" i ludzie oszaleli na punkcie tych filmow.
Ja uwielbiam wszytkie bo kazdy na swoj sposob jest piekny,ale jeden byl dla mnie wyjatkowy jak ten glowny bohater : Shah Rukh Khan zakochal sie w lasce ale ja kochal tez inny chopek i wmieszal tamtego w morderstwo czy cos wiec poszedl on do wiezienia :cry:
Powiedzieli mu,ze jesli chce aby jego ukochana przezyla to musi udac,ze on nie zyje :cry: i tak wlasnie jej powiedzieli :cry: no i po latach on wraca do rodzinnego domu a ona zamieszkala z jego rodzicami niby po jego smierci jakie bylo jej i jego zaskoczenie jak sie zobaczyli po 30 latach(nie pamietam dokladnie)on siwy ona tez hmmm piekne :-> :->
Ja od niedawna zbieram kasety ktore ukazuja sie u nas w gazecie co dwa tyg,mam ju 12 :-)

Pozdrawiam milosniczki Bollywood
Ostatnio zmieniony przez Kociak 2008-01-07, 15:38, w całości zmieniany 1 raz  

madzia 

Informacje:
Dołączyła 369 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 19:46   

jutro w SE jako dodatek film na dvd Salaam Namaste - Trudna droga do miłości ;-)

<bejbi2> www.bejbi.net <czirl1>

Odpowiedz do tematu