Dzisiaj pierwszy raz w życiu zaczęła boleć mnie wątroba. Wcale się niczym nie najadłam dziś, a jak się zginam to tak mnie pobolewa wątróbka.
Nie wiem co mam robić
Czekać czy może iść z tym do lekarza?
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 387 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-25, 21:12
Ja nigdy nie miałam takiej dolegliwości
LeeLoo napisał/a:
Czekać czy może iść z tym do lekarza?
Na Twoim miejscu poczekałabym i zobaczyła czy ten ból się powtórzy i jeśli tak to poszłabym do lekarza
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 27 Dołączył: 108 dni temu Posty: 26 Skąd: Warszawa
Profil: Imię: Maciej
Wysłany: 2008-03-25, 21:30
proponuję iść do lekarza. Zleci badania (krew itd) bo tak ciężko cokolwiek powiedzieć
I Pamiętaj tu ktoś napiszę Ci dlaczego go bolała wątroba conie znaczy że to samo Tobie dolega. Propobuję zasięgnąć rady lekarza Po coś się wkońcu tyle uczą
Dzięki Anija!
W ogóle od kilku dni boli mnie u dołu po prawej stronie podbrzusze, ale mam wrażenie, że to sprawy ginekologiczne, bo gin dał mi globulki i mówił, że jakieś tam zapalenie mam.
Mdli mnie też dzisiaj no i ta wątroba doszła.
Wyrostek raczej to nie jest, bo temperatury nie mam ani nie wymiotuję.
Ach już się z każdej strony sypię
Wysłany: 2008-03-25, 21:36
LeeLoo, to lepiej idź do lekarza
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-03-25, 21:41
LeeLoo, wiesz jak to się mówi "przezorny zawsze ubezpieczony"
lepiej chuchać na zimne
No a ja wlasnie dzis gadalam z mezem,ze jutro chyba pojede sie zbadac bo dzis juz drugi raz mnie tak mocno boli z prawej strony i wyrostek to napewno nie.A w sumie tez nic nie jadlam tylko snaidanko i zupke
Informacje: Wiek: 27 Dołączył: 108 dni temu Posty: 26 Skąd: Warszawa
Profil: Imię: Maciej
Wysłany: 2008-03-25, 23:51
Miłe Panie, jeżeli dostałaś jakieś lekarstwa i masz takie objawy to faktycznie może być to że te lekarstwa nie są dla Ciebie. Zawsze jeżeli po lekarstwie są jakieś dziwne opcje to trzeba zaniechać branialekarstwa i jaknajszybciej zglosić się do lekarza.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 398 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-03-26, 13:12
Cytat:
Nerwy wątroby pochodzą z układu współczulnego i włókien przywspółczulnych nerwu błędnego; do błony surowiczej wątroby dochodzą gałązki czuciowe prawego nerwu przeponowego.
Jest za mało unerwiona.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Jawel nie zgodzę się z Tobą. Mam koleżankę, która jest nosicielką WZW szczepiennej i wątroba ją niestety boli.
Ja dzisiaj w aptece dostałam sylimarol. Na razie do końca tygodnia spróbuję kurować się sama. Jak nie przejdzie to w następnym tygodniu pójdę do lekarza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum