Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Bol±ca w±troba
Autor Wiadomo¶æ
Madae 

Informacje:
Do³±czy³a 403 dni temu
Sk±d: Poka¿ na mapie

Profil:
Wys³any: 2008-03-26, 22:33   

to ze dzis niec specjalnego nie jad³yscie watroby nie wyklucza...jezeli przez swieta jad³yscie duzo i niezdrowo( kto jada zdrowo w swieta :P albo ma³o <bezradny> ) albo zazywa³yscie antybiotyki ktore mog³y ja os³abic to byle jaki posi³ek zawieraj±cy cos czego nie powinien moze byc ta kropl± przechylaj±ca szale i spowodowac ból... ja sie zgadzam z panem Maciejem... wizyta u lekarza nie zaszkodzi a pomóc moze :)

LeeLoo napisa³/a:
sylimarol.
bra³am :) jest zio³owy i raczej bezpieczny a nawet pomaga :) ja mam watrobe ( a przynajmniej mia³am) po zbyt duzej dawce antybiotykow os³abiona i lekarz mi przepisa³ najpierw jakies krople i bia³e pastylki a potem kaza³ brac sylimarol :) najpierw chyba bia³y bra³am ( mocniejszy chyba jest) a potem taki zielony w tabletkach...ale to daaawno by³o :P

REKLAMA

LeeLoo 
wbijaæ we wszystko

Informacje:
Do³±czy³a 286 dni temu
Sk±d: zza monitora

Profil:
Ostrze¿eñ: [9]
Wys³any: 2008-03-27, 15:32   

Ja mnóstwo antybiotyków bra³am w swoim ¿yciu, tak¿e ostatnio tak± mocn± os³onê na ¿o³±dek bra³am co mo¿e szkodziæ na w±trobê. Mo¿e teraz w±tróbka siê buntuje :-|

[ Dodano: 2008-03-27, 20:08 ]
Jutro idê do lekarza. poczyta³am sobie o woreczku ¿ó³ciowym i kamicy i zapaleniu, no i dosz³am do wniosku ¿eby lekarz mnie lepiej przebada³ :-|
Nie skojarzy³am wszystkich faktów, bo najpierw w ¶wiêta mnie dwa dni zgaga mêczy³a, zaraz po ¶wiêtach we wtorek zaczê³o mnie mdliæ, boleæ w³a¶nie z przodu brzucha przy nachylaniu, no i zaczê³a mnie prawa ³opatka boleæ(ale my¶la³am, ¿e to od mojej pracy i niewygodnej pozycji). Wczoraj jak zaczê³am braæ ten Sylimarol to przy nachylaniu przesta³a prawa strona ko³o ¿eber boleæ, ale mdli mnie nadal no i ta ³opatka boli.
Kurcze oby to nie by³ zapalenie woreczka :-/

[ Dodano: 2008-03-27, 20:11 ]
A i jeszcze to takie uczucie pe³no¶ci po posi³ku i jakby wzdêcie.
Jak siê w necie naczyta³am o zapaleniu woreczka, to a¿ boje siê ¿eby do jutra siê to nie nasili³o.

Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku