Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 90 dni temu Posty: 117 Skąd: Sheffield UK
Profil: Imię: Eva
Włosy: blond
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-26, 09:17
princess napisał/a:
Ja mam często bóle głowy, zwłaszcza popołudniu i wtedy prawie nic mi nie pomaga, jedynie takie silne tabletki mojej babci od bólu kręgosłupa Nie wiem czemu, chyba powinnam iść do lekarza....
nie powinnaś tego lekceważyć, u mnie zaczęło się podobnie i okazało się, że mam zapalanie opon mózgowch bóle głowy, zwłaszcza takie nietypowe prawie zawsze coś oznaczają, czasami nawet migrenę, ale ją też powinno się mieć pod okiem lekarza, blah, nie cierpię bólu głowy
ja mam te bole juz od kilku lat, zaczely sie w szkole średniej. Być może powodem są moje chore zatoki, ale latem nie mam kataru ani problemów z zatokami... A lekarze... oni tylko przepisują środki przeciwbolowe i witaminy Dopiero jak stanie się coś poważniejszego Pewna dziewczynka z gimnazjum w którym przez jakiś czas miałam praktyki , wciąż skarżyła się na bóle głowy, rodzice trwierdzili ,że to wymówka przed szkoła, a lekarze , że dojrzewanie. Potem okazało się ,że to rak ... Po 6 miesiącach dziewczynka zmarła
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 212 dni temu Posty: 3107
Profil:
Wysłany: 2008-08-26, 10:17
Ja sie martwie bo moj P miewa czesto bole glowy. Choc teraz juz jakos sie nie skarzy bo kiedys bylo duzo gorzej. Kazalam mu isc do lekarza, ale przez prace nawet nie ma kiedy...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 90 dni temu Posty: 117 Skąd: Sheffield UK
Profil: Imię: Eva
Wysłany: 2008-08-26, 14:58
często tak jest, nie ma się czasu, lekarze bagatelizują i klops a na bóle głowy powinno się mieć uwagę... czasami niestety trzeba samemu zadbać...ja miałam tk głowy, bo po zapaleniu opon też zdarzały się ostre bóle. tyle, że to migrena , taka pozostałość...i jak mnie już zacznie boleć..to kołdra, ciemność, i cisza...mam światło i dzwieko wstret i ketonal to czasami za mało na szczęście zdarzaa mi się to rzadko i należe do grona migrenowców z aurą, więc nauczyłam jej się zapobiegać
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-26, 16:21
ja bedac w 8 klasie szkoly podstawowej mialam straszne bole glowy,byly tak silne i tak dlugotrwale ze musialam brac najsilniejsze tabletki przeciwbolowe (nie pamietam juz nazwy) i nawet lezalam przez jakis czas w szpitalu,mialam usg mozgu i mase innych badan min. badanie dna oka - lekarze nic nie wykryli,wypisli mnie ze szpitala mimo,ze nadal glowa bolala - jakis czas po pobycie w szpitalu mialam wizyte u dentysty - wyrywansko - od tamtego czasu bole ustaly
wychodzi na to,ze przyczyna byl zepsuty zab
teraz mam sporadyczne bole,zazwyczaj bol jest na tyle znosny,ze niebiore proszkow,ale jesli zdarzy mi sie mocniejszy bol glowy to apap czy inne zwykle tab. przeciwbolowe zazwyczaj mi pomagaja
Wysłany: 2008-08-26, 23:22
Witajcie forumowiczki. Czytając ten temat przypomniałam sobie o moim dawno już zażegnanym problemie bólu głowy. Otóż mniej więcej 3 lata temu, gdy jeszcze chodziłam do gimnazjum, (mam 18 lat) codziennie zmagałam się z potwornie silnym bólem głowy, który rozpoczynał się popołudniem i trwał do końca dnia, ponieważ nie uśmieżały go żadne leki (nawet te najsilniejsze). Pamiętam wizyty u lekarzy, którzy nie potrafili zdiagnozować przyczyny bólu oraz rezonanse, które nic nie wykazywały. Ja sama nie wiedziałam już czy naprawdę ból jest przyczyną stresu i czy powinnam starać się nie denerwować. Byłam załamana, ponieważ ta dolegliwość nie pozwalała mi się uczyć a co dopiero prowadzić życie towarzyskie. Ten najgorszy okres trwał może rok bo z czasem ból zaczął ustępować, aż w końcu zupełnie zniknął.
Mniej więcej od 2 lat cieszę się zyciem bez bólu głowy. Do dzisiaj nie wiem co było jego przyczyną i dlaczego nagle ustapił. Być może prawdą jest (oczywiście nie w każdym przypadku) że "młodzieńcze" bóle głowy ustepują z wiekiem.
Informacje: Dołączyła 116 dni temu Posty: 2180 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-26, 23:22
Nie próbowałam póki co przy bólu głowy seksu uprawiać Ale dopada mnie na zmianę pogody czasem, kiedy za długo siedzę przy komputerze i jak się czymś potwornie stresuję i nie mogę dać sobie z czymś rady. Wypróbuję taki sposób pomocy
Wysłany: 2008-08-27, 09:51
AgA08 napisał/a:
Ja polecam i śmieje się z kobiet które nie kochają się z powodu bólu głowy same unikają lekarstwa
sposób wydaje się bardzo przyjemny, ale u mnie t nie przejdzie, jak mnie głowa boli, to umieram, nie potrafie nawet reka ruszyć, wiec ani sexowna nie jestem, a Misiek to tak skacze kolo mnie, ze bałby się mnie dotknąć;) nie mowiac o tym, ze ten sposob sprawdza sie przy lzszejszych bólach raczej, najlepiej zeby glowa w ogole nie bolała;) a seks uprawiało się jedynie dla czystej przyjemnosci :-p
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 268 dni temu Posty: 1316 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2008-10-19, 20:29
ja ostatnio miewam takie dziwne bóle głowy, boli mnie w jendym miejscu przez chwilę strasznie mocno. Tak jakby coś mi chciało wyjść z głowy w jednym punkcie
masakra...
a najgorsze jest to, że zdarza mi się to coraz częściej i np obsługuje klienta a tu nagle taki ból.
ja mam dosyć częste bóle głowy najczęściej rano jak wstane i pod wieczór byłam z tym uneurologa ale on nic złego nie stwierdził tomografia która mi zlecił zrobić także więc do tej pory niewiem od czego mam te czeste bóle głowy
mnie głowa bolała bardzo często kiedy wpadłam na genialny pomysł zeby przejść na diete ... a że była źle dobrana wiec w organiźmie czegośtam brakowało i podobno stąd to sie wzięło ... przeszło razem z moim powrotem do normalnego jedzenia
dobrze go znam
nietolerancji i znieczulenia raj
to jest ten kraj to jest ten kraj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum