Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
ból głowy
Autor Wiadomość
asia21_87 

Informacje:
Dołączyła 227 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-26, 08:08   

princess napisał/a:
chyba powinnam iść do lekarza....
oj chyba tak

ja rzadko miewam bóle głowy, ale jak już mnie boli to biorę apap, czasami pomaga
lub sen

REKLAMA

EveC 
EvEntualna;)

Informacje:
Dołączyła 90 dni temu

Profil:
Imię: Eva
Włosy: blond
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-26, 09:17   

princess napisał/a:
Ja mam często bóle głowy, zwłaszcza popołudniu i wtedy prawie nic mi nie pomaga, jedynie takie silne tabletki mojej babci od bólu kręgosłupa :-? Nie wiem czemu, chyba powinnam iść do lekarza....

nie powinnaś tego lekceważyć, u mnie zaczęło się podobnie i okazało się, że mam zapalanie opon mózgowch <chory> :-( bóle głowy, zwłaszcza takie nietypowe prawie zawsze coś oznaczają, czasami nawet migrenę, ale ją też powinno się mieć pod okiem lekarza, blah, nie cierpię bólu głowy :-(

princess 

Informacje:
Dołączyła 90 dni temu

Profil:
Imię: Princess
Wzrost: 164
Włosy: czarne
Wysłany: 2008-08-26, 10:11   

ja mam te bole juz od kilku lat, zaczely sie w szkole średniej. Być może powodem są moje chore zatoki, ale latem nie mam kataru ani problemów z zatokami... A lekarze... oni tylko przepisują środki przeciwbolowe i witaminy :-/ Dopiero jak stanie się coś poważniejszego :-/ Pewna dziewczynka z gimnazjum w którym przez jakiś czas miałam praktyki , wciąż skarżyła się na bóle głowy, rodzice trwierdzili ,że to wymówka przed szkoła, a lekarze , że dojrzewanie. Potem okazało się ,że to rak ... Po 6 miesiącach dziewczynka zmarła :-(

Mirabelka__22 

Informacje:
Dołączyła 212 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-26, 10:17   

Ja sie martwie bo moj P miewa czesto bole glowy. Choc teraz juz jakos sie nie skarzy bo kiedys bylo duzo gorzej. Kazalam mu isc do lekarza, ale przez prace nawet nie ma kiedy...

EveC 
EvEntualna;)

Informacje:
Dołączyła 90 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-26, 14:58   

często tak jest, nie ma się czasu, lekarze bagatelizują i klops :-( a na bóle głowy powinno się mieć uwagę... czasami niestety trzeba samemu zadbać...ja miałam tk głowy, bo po zapaleniu opon też zdarzały się ostre bóle. tyle, że to migrena , taka pozostałość...i jak mnie już zacznie boleć..to kołdra, ciemność, i cisza...mam światło i dzwieko wstret :-( i ketonal to czasami za mało :-( na szczęście zdarzaa mi się to rzadko i należe do grona migrenowców z aurą, więc nauczyłam jej się zapobiegać

angik1683 

Informacje:
Dołączyła 413 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-26, 16:21   

ja bedac w 8 klasie szkoly podstawowej mialam straszne bole glowy,byly tak silne i tak dlugotrwale ze musialam brac najsilniejsze tabletki przeciwbolowe (nie pamietam juz nazwy) i nawet lezalam przez jakis czas w szpitalu,mialam usg mozgu i mase innych badan min. badanie dna oka - lekarze nic nie wykryli,wypisli mnie ze szpitala mimo,ze nadal glowa bolala - jakis czas po pobycie w szpitalu mialam wizyte u dentysty - wyrywansko - od tamtego czasu bole ustaly :-D
wychodzi na to,ze przyczyna byl zepsuty zab <bezradny>

teraz mam sporadyczne bole,zazwyczaj bol jest na tyle znosny,ze niebiore proszkow,ale jesli zdarzy mi sie mocniejszy bol glowy to apap czy inne zwykle tab. przeciwbolowe zazwyczaj mi pomagaja

Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, ze Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści......

AgA08 
kocham życie

Informacje:
Dołączyła 91 dni temu

Profil:
Imię: Agnieszka
Wysłany: 2008-08-26, 23:20   

Na ból głowy najlepszy jest sex ;-) możecie wirzyć lub nie ale to nie tylko sposób na migrenę ale też na gorączke i przeziębienia :-P

Smerfetka 

Informacje:
Dołączyła 88 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-26, 23:22   

Witajcie forumowiczki. Czytając ten temat przypomniałam sobie o moim dawno już zażegnanym problemie bólu głowy. Otóż mniej więcej 3 lata temu, gdy jeszcze chodziłam do gimnazjum, (mam 18 lat) codziennie zmagałam się z potwornie silnym bólem głowy, który rozpoczynał się popołudniem i trwał do końca dnia, ponieważ nie uśmieżały go żadne leki (nawet te najsilniejsze). Pamiętam wizyty u lekarzy, którzy nie potrafili zdiagnozować przyczyny bólu oraz rezonanse, które nic nie wykazywały. Ja sama nie wiedziałam już czy naprawdę ból jest przyczyną stresu i czy powinnam starać się nie denerwować. Byłam załamana, ponieważ ta dolegliwość nie pozwalała mi się uczyć a co dopiero prowadzić życie towarzyskie. Ten najgorszy okres trwał może rok bo z czasem ból zaczął ustępować, aż w końcu zupełnie zniknął.
Mniej więcej od 2 lat cieszę się zyciem bez bólu głowy. Do dzisiaj nie wiem co było jego przyczyną i dlaczego nagle ustapił. Być może prawdą jest (oczywiście nie w każdym przypadku) że "młodzieńcze" bóle głowy ustepują z wiekiem.

Elodi 
Pustka

Informacje:
Dołączyła 116 dni temu

Profil:
Imię: Klaudia
Stan: panna

Wysłany: 2008-08-26, 23:22   

Nie próbowałam póki co przy bólu głowy seksu uprawiać :P Ale dopada mnie na zmianę pogody czasem, kiedy za długo siedzę przy komputerze i jak się czymś potwornie stresuję i nie mogę dać sobie z czymś rady. Wypróbuję taki sposób pomocy :D

Amor vincit omnie - miłość wszystko zwycięża.

AgA08 
kocham życie

Informacje:
Dołączyła 91 dni temu

Profil:
Imię: Agnieszka
Wysłany: 2008-08-26, 23:48   

Ja polecam :-P i śmieje się z kobiet które nie kochają się z powodu bólu głowy :-P same unikają lekarstwa :-P

EveC 
EvEntualna;)

Informacje:
Dołączyła 90 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-27, 09:51   

AgA08 napisał/a:
Ja polecam :-P i śmieje się z kobiet które nie kochają się z powodu bólu głowy :-P same unikają lekarstwa :-P

sposób wydaje się bardzo przyjemny, ale u mnie t nie przejdzie, jak mnie głowa boli, to umieram, nie potrafie nawet reka ruszyć, wiec ani sexowna nie jestem, a Misiek to tak skacze kolo mnie, ze bałby się mnie dotknąć;) nie mowiac o tym, ze ten sposob sprawdza sie przy lzszejszych bólach raczej, najlepiej zeby glowa w ogole nie bolała;) a seks uprawiało się jedynie dla czystej przyjemnosci :-p

Anulka 
:)

Informacje:
Dołączyła 95 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Wzrost: 174 cm
Włosy: Czarne
Stan: Panna
Partner: Krzysiu
Wysłany: 2008-08-28, 15:07   

Ja jak mnie boli głowa to ide sobie pospać. Jak wstane za dwie godzinki to czasami nawet nie pamiętam , ze mnie głowa bolała:)

malenka 

Informacje:
Dołączyła 268 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-10-19, 20:29   

ja ostatnio miewam takie dziwne bóle głowy, boli mnie w jendym miejscu przez chwilę strasznie mocno. Tak jakby coś mi chciało wyjść z głowy w jednym punkcie :-/
masakra...
a najgorsze jest to, że zdarza mi się to coraz częściej i np obsługuje klienta a tu nagle taki ból. :-?

MonikaK 

Informacje:
Dołączyła 115 dni temu

Profil:
Imię: Monika
Partner: R
Wysłany: 2008-10-19, 20:57   

ja mam dosyć częste bóle głowy najczęściej rano jak wstane i pod wieczór byłam z tym uneurologa ale on nic złego nie stwierdził tomografia która mi zlecił zrobić także więc do tej pory niewiem od czego mam te czeste bóle głowy

nie(d)oceniona 
waiting for ...

Informacje:
Dołączyła 100 dni temu

Profil:
Stan: all alone ;)
Wysłany: 2008-10-19, 21:07   

mnie głowa bolała bardzo często kiedy wpadłam na genialny pomysł zeby przejść na diete ... a że była źle dobrana wiec w organiźmie czegośtam brakowało i podobno stąd to sie wzięło ... przeszło razem z moim powrotem do normalnego jedzenia

to jest ten kraj
popatrz, popatrz, popatrz sam
dobrze go znam, kochanie
dobrze go znam
nietolerancji i znieczulenia raj
to jest ten kraj to jest ten kraj

Odpowiedz do tematu