Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 335 dni temu Posty: 1803 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Stan: szczęśliwie zaręczona
Partner: R.
Wysłany: 2008-01-06, 13:22 błyszczyki i szminki
słyszałam o specyfikach (kremy,błyszczyki,szminki) które powiększają usta, ciekawa jestem czy coś takiego naprawde działa? ja używam błyszczyków astora, faktem jest że pięknie wygląda, super sie nakłada- pędzelek ale jest bardzo lepki i dość nietrwały poza tym bardzo lubie takie świecące które "optycznie" powiększają usta. czy macie swoje ulubione błyszczyki czy szminki?
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 368 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-07, 09:44
to jest wielka bujda ze powiekszaja na długo usta jasne ze troszke powiekszaja ale jest to sprawka kolagenu ktory tymczasowo powieksza nasze usta wypelnianie tymczasowe ust usta sa pelne ale nie powiekszaja ale to duza roznica bo ludzie mysla ze powiekszaja a tu ylko optycznie wypelniaja idac dalej w niektorych blyszczykach wystepuje pieprz(kajenski) ktory wnika powoduje przekrwienie ust, lekkie ich opuchnięcie, a przez to powiększenie :-)Błyszczyki i pomadki zawierają też pigmenty i świecące pryzmatyczne drobinki załamujące światło. Najbardziej powiększają usta te w jasnym odcieniu
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 335 dni temu Posty: 1803 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Stan: szczęśliwie zaręczona
Partner: R.
Wysłany: 2008-01-08, 00:42
a próbowałyście "Bielenda, Sexy Look Perfekcyjne Usta"? ma niby powiększyć usta. ostatnio kupiłam maxi lips firmy vipera. błyszczyk mający niby kolagen który ma powiększać i wypełniać usta. niestety ja nie widziałam żadnego efektu, trzyma się baaardzo krótko na ustach, kolor niby różowy a na ustach praktycznie niewidoczny, no i ten straszny smak i zapach taki... taki tandetny... jakby jakaś tania guma balonowa zmieszana z chemią. jedyny plus to naprawde ładne zoświetlające drobinki. no i jeszcze fajne opakowanie, ale raczej nie polecam nawet jako zwykły błyszczyk. dobrze chociaż że cena była niska bo bym sie
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 323 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-08, 00:52
jest w sephorze taki błyszczyk z pieprzem i on tak na kilka godzin "powiększa usta" bo troche puchną,śmieszne uczucie,ale tylko raz go kupiłam bo jest drogi-coś około 100zł,jest też taki z kolagenem Lip Fusion i to jest podobno cała kuracja i po kilku miesiącach usta sie powiększają,ale cena powalająca
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 679 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2008-01-08, 07:25
Nie cierpię takich blyszczyków są to błyszczki drażniące usta i uczucie jest nieprzyjemne efekt mizerny.Mam dwa błyszczyki manhattan kupiłam je na allegro i ich nie używam raz się tylko pomalowałam efekt chlodzacy ustai takie jakby mrowienie jestem zła bo niedoczytałam że to powiększające usta a szkoda bo ładne kolorki
anusek napisał/a:
glam shine ostatnio kupiłam i nawet fajny jest, ale to jeszcze nie "ten
też mam taki ni to liliowy i nawet może być mam też szminkę glam shine cream też jest fajna ma śliczne drobinki i pięknie pachnie.Wogóle ja od blyszczyków jestem uzależniona mam ich całą masę i szczerze ... najbardziej odpowiadają mi maybelline mają pyszne smakowe błyszczyki (Shinulicious) pięknie mieniące z drobinkami (watrshine diamonds) dające efekt tafli wody (watershine) i dlugo się nawet trzymają (poza pierwszym bo ciężko go nie zjeść ja mam o smaku i zapachu ciasta śliwkowego jest poprostu przepyszny
anusek napisał/a:
kolagenem Lip Fusion i to jest podobno cała kuracja i po kilku miesiącach usta sie powiększają,ale cena powalająca
Raczej bym w to nie wierzyla kolagen ma spore czasteczki i podczas nałożenia go na naskurek się poprostu nie wchłonie albo wchlonie tylko na powierzchni i efekt będzie nietrwały np: w salonach żeby kolagen wniknął w głębsze partie skóry potrzebne są serie zabiegów ,wtedy efekt jest widoczny bardzo dokładnie .
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 320 dni temu Posty: 341 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-08, 14:21
ten blyszczyk co powoduje rozszerzenie naczyn krwionosnych - dzieki czemu usta sa czerwone...i do tego weiksze bo puchna.. coz mam podobne odczucia jak diablica... szczegolnie ze uzywalam i nie polecam na dluzsza mete.
ostatnio (tzn z miesiac temu) w h&m kupila z hello kitty z drobinkami - fajny:)
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 368 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-08, 15:43
Martha napisał/a:
h&m
w ogole w H&M sa swietne kosmetyki zwłaszcza balsam Snoopy-Body Lotion i cienie superowe
[ Dodano: 2008-01-08, 15:48 ]
Diablica666 napisał/a:
i szczerze ... najbardziej odpowiadają mi maybelline mają pyszne smakowe błyszczyki (Shinulicious) pięknie mieniące z drobinkami (watrshine diamonds) dające efekt tafli wody (watershine) i dlugo się nawet trzymają (poza pierwszym bo ciężko go nie zjeść ja mam o smaku i zapachu ciasta śliwkowego jest poprostu przepyszny
ja wole rozowy Whisper Pink nie pozostawiaja uczucia lepkosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum