Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
błyszczyki i szminki
Autor Wiadomość
tuptunio 
aniołek ;)

Informacje:
Dołączyła 335 dni temu

Profil:
Imię: sylwia
Stan: szczęśliwie zaręczona
Partner: R.
Wysłany: 2008-01-06, 13:22   błyszczyki i szminki

słyszałam o specyfikach (kremy,błyszczyki,szminki) które powiększają usta, ciekawa jestem czy coś takiego naprawde działa? ja używam błyszczyków astora, faktem jest że pięknie wygląda, super sie nakłada- pędzelek ale jest bardzo lepki i dość nietrwały :-/ poza tym bardzo lubie takie świecące które "optycznie" powiększają usta. czy macie swoje ulubione błyszczyki czy szminki?
dotknąć to co nietykalne.

REKLAMA

Zielonooka 
Lady in red

Informacje:
Dołączyła 330 dni temu

Profil:
Włosy: brązowe
Wysłany: 2008-01-06, 13:43   

Ja uwielbiam szminke watershine maybelline 50. Jedyna szminka, którą rzeczywiście ubóstwiam:)
A błyszczyki lubię z Avonu.

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 679 dni temu

Profil:
Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2008-01-07, 07:28   

Zielonooka napisał/a:
Ja uwielbiam szminke watershine maybelline

Ja uwielbiam watershine diamons z drobinkami w kolorku rasbery shimer (malinka) wogóle wszystkie błyszczyki z maybellina :-)

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 368 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-07, 09:44   

to jest wielka bujda ze powiekszaja na długo usta jasne ze troszke powiekszaja ale jest to sprawka kolagenu ktory tymczasowo powieksza nasze usta wypelnianie tymczasowe ust usta sa pelne ale nie powiekszaja ale to duza roznica bo ludzie mysla ze powiekszaja a tu ylko optycznie wypelniaja idac dalej w niektorych blyszczykach wystepuje pieprz(kajenski) ktory wnika powoduje przekrwienie ust, lekkie ich opuchnięcie, a przez to powiększenie :-)Błyszczyki i pomadki zawierają też pigmenty i świecące pryzmatyczne drobinki załamujące światło. Najbardziej powiększają usta te w jasnym odcieniu :-)

anusek 

Informacje:
Dołączyła 323 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-07, 23:44   

glam shine ostatnio kupiłam i nawet fajny jest, ale to jeszcze nie "ten"

tuptunio 
aniołek ;)

Informacje:
Dołączyła 335 dni temu

Profil:
Imię: sylwia
Stan: szczęśliwie zaręczona
Partner: R.
Wysłany: 2008-01-08, 00:42   

a próbowałyście "Bielenda, Sexy Look Perfekcyjne Usta"? ma niby powiększyć usta. ostatnio kupiłam maxi lips firmy vipera. błyszczyk mający niby kolagen który ma powiększać i wypełniać usta. niestety ja nie widziałam żadnego efektu, trzyma się baaardzo krótko na ustach, kolor niby różowy a na ustach praktycznie niewidoczny, no i ten straszny smak i zapach taki... taki tandetny... jakby jakaś tania guma balonowa zmieszana z chemią. jedyny plus to naprawde ładne zoświetlające drobinki. no i jeszcze fajne opakowanie, ale raczej nie polecam nawet jako zwykły błyszczyk. dobrze chociaż że cena była niska bo bym sie :evil:
dotknąć to co nietykalne.

anusek 

Informacje:
Dołączyła 323 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-08, 00:52   

jest w sephorze taki błyszczyk z pieprzem i on tak na kilka godzin "powiększa usta" bo troche puchną,śmieszne uczucie,ale tylko raz go kupiłam bo jest drogi-coś około 100zł,jest też taki z kolagenem Lip Fusion i to jest podobno cała kuracja i po kilku miesiącach usta sie powiększają,ale cena powalająca

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 679 dni temu

Profil:
Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2008-01-08, 07:25   

Nie cierpię takich blyszczyków :-? są to błyszczki drażniące usta i uczucie jest nieprzyjemne efekt mizerny.Mam dwa błyszczyki manhattan kupiłam je na allegro i ich nie używam raz się tylko pomalowałam efekt chlodzacy ustai takie jakby mrowienie jestem zła bo niedoczytałam że to powiększające usta a szkoda bo ładne kolorki :-(
anusek napisał/a:
glam shine ostatnio kupiłam i nawet fajny jest, ale to jeszcze nie "ten
też mam taki ni to liliowy i nawet może być mam też szminkę glam shine cream też jest fajna ma śliczne drobinki i pięknie pachnie.Wogóle ja od blyszczyków jestem uzależniona mam ich całą masę :mrgreen: i szczerze ... najbardziej odpowiadają mi maybelline :-) mają pyszne smakowe błyszczyki (Shinulicious) pięknie mieniące z drobinkami (watrshine diamonds) dające efekt tafli wody (watershine) i dlugo się nawet trzymają (poza pierwszym bo ciężko go nie zjeść :-) ja mam o smaku i zapachu ciasta śliwkowego jest poprostu przepyszny :-)
anusek napisał/a:
kolagenem Lip Fusion i to jest podobno cała kuracja i po kilku miesiącach usta sie powiększają,ale cena powalająca

Raczej bym w to nie wierzyla kolagen ma spore czasteczki i podczas nałożenia go na naskurek się poprostu nie wchłonie <bezradny> albo wchlonie tylko na powierzchni i efekt będzie nietrwały np: w salonach żeby kolagen wniknął w głębsze partie skóry potrzebne są serie zabiegów ,wtedy efekt jest widoczny bardzo dokładnie .

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 470 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niziutki :))
Stan: narzeczona :)
Partner: Krzysztof
Wysłany: 2008-01-08, 10:42   

Szminek nie uzywam tylko blyszczyki ostatni miałam z avonu bardzo wydajny a teraz nie wiem jaki kupie <bezradny>

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 368 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-08, 10:53   

a slyszalyscie o blyszczykach do ust i powiek?moze ktos zgadnie <hmm>

Martha 

Informacje:
Dołączyła 320 dni temu

Profil:
Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-08, 14:21   

ten blyszczyk co powoduje rozszerzenie naczyn krwionosnych - dzieki czemu usta sa czerwone...i do tego weiksze bo puchna.. coz mam podobne odczucia jak diablica... szczegolnie ze uzywalam i nie polecam na dluzsza mete.

ostatnio (tzn z miesiac temu) w h&m kupila z hello kitty z drobinkami - fajny:)

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 368 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-08, 15:43   

Martha napisał/a:
h&m
w ogole w H&M sa swietne kosmetyki zwłaszcza balsam Snoopy-Body Lotion :-D i cienie superowe :-D

[ Dodano: 2008-01-08, 15:48 ]
Diablica666 napisał/a:
i szczerze ... najbardziej odpowiadają mi maybelline mają pyszne smakowe błyszczyki (Shinulicious) pięknie mieniące z drobinkami (watrshine diamonds) dające efekt tafli wody (watershine) i dlugo się nawet trzymają (poza pierwszym bo ciężko go nie zjeść ja mam o smaku i zapachu ciasta śliwkowego jest poprostu przepyszny
ja wole rozowy Whisper Pink :-) nie pozostawiaja uczucia lepkosci :-D

Shamatu 

Informacje:
Dołączyła 337 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-08, 21:13   

A ja dostałam ostatnio błyszczyk Eveline, ten szczypiący w usta..rewelacja:] Rzecz jasna nie powiększa ani trochę ale lubię to uczucie :-P

W ogóle kocham błyszczyki, nie lubię szminek 8-)

smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 360 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-09, 09:19   

Ja tez kocham blyszczyki,szczegolnie owocowe :-D szminek nigdy nie uzywalam.

Czekolada 

Informacje:
Dołączyła 267 dni temu

Profil:
Imię: Andrea
Wzrost: 175
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-01-23, 11:10   

jest mase tego na rynku ja postanowilam zebrac kaske i zrobic sobie kolagen i jestem zadowllona baaardzooo

Odpowiedz do tematu