Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-08-09, 07:33
tuptunio, ten drugi mam i jest super ..... usta serio są brokatowe usta trochę nawet może za bardzo ale ja ten brokat potem zbieram chusteczką gdzie jest za dużo, wilgotne są i nawet ładne ale jest bardzo przyjemnego lekko słodkiego smaku no i ja go zjadam bardzo szybko ale polecam dla osób co lubią się błyszczeć bo to optycznie powiększa usta
nostalgia, kupiłam, wypróbowałam i masz racje w 100%!!! ślicznie wygląda (też mam ten jasno różowy) a żadnego szczypanie prawie nie czuć. a co sądzisz o tym drugim (tym z linku)? ja tam lubie błyszczyki widoczne, brokatowe, "wilgotne usta" i do tego różowe. eh... troche tandetnie to brzmi
No wlasnie te drugie blyszczyki maja brokat A do tego pieknie blyszcza na ustach , ktore wygladaja baaardzo namietnie Do tego ten super smak i zapach i efekt nawilzenia .Jestem maniaczka blyszczykow i zawsze mam jakis przy sobie . Ostatnio maz nie mogl ode mnie oderwac wzroku ( po ladnych paru latach malzenstawa ) , myslalam , ze jestem gdzies brudna , a on mi na to , ze seksownie dzis wygladam Nie mialam zadnej miniówki na sobie , ani bluzki z dekoldem , nic w tym stylu , tylko ten blyszczyk
_________________ Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 672 dni temu Posty: 2420 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-08-11, 16:30
kupiłam błyszczyk, powiedzmy, że nie firmowy, na którym nie przeczytałam napisu hot. okazało się, że to niby powiększający usta. poszczypało, nawet mocno, ale efektu widac nie było. teraz myślę, jak to zrobić, żeby go komus odsprzedać
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Ja mam ochote na ta nowa szminke lorela, z jednej strony jest szminka a z drugiej blyszczyk i podobno utrzymuje sie 8 godzin Ktos z was moze probowal albo ma zamiar?
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
no ja mialam nadzieje ze sie utrzymuje bo ja zawsze zjadam szminki jak to dojdzie do sklepow w tej dziorze w ktorej mieszkam to chyba skusze sie i kupie chociaz cena pewnie bedzie powalajaca
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
Ja lubie szminki - które stal;y się bardzo modne w ostatnim czasie zaraz po tym ja błyszczyk stracił swą sławe
ale błyszczyków też mam kilka przepadam za smakowymi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum