Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 369 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-19, 10:40
Ja używam błyszczyku i szminki tylko na "wielkie wyjścia" czyli żadko.
Przeważnie nakładam błyszczyk na szminkę.
Na codzień jako, że ciągle coś tam jem nie stosuję nic.
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 285 dni temu Posty: 78 Skąd: Warszawa
Profil: Wzrost: 172
Włosy: brunetka
Stan: wolna jak nigdy ;)
Wysłany: 2008-06-27, 12:50
Ja na codzień to używam tylko pomadki ochronnej bebe, świetnie nawilża usta, jest najlepsza ( a wypróbowałam już chyba wszystkich form dostępnych na rynku), a od wielkiego dzwonu lubie jakis kolorek nałożyć ( moje ostatnie odkrycie to pomadka nawilżająco nabłyszczająca ( nie pamiętam dokładnie nazwy, taka w srebrnym opakowaniu) zakupiona w Sephorze, naprawdę nawilża, ładnie się błyszczy ( prawie jak błyszczyk), i kolor też rewelacyjny ( taki róż, ale troszkę transparentny).
_________________ "E.E. Cummings once wrote; 'To be nobody-but-yourself - in a world which is doing its best, night and day, to make you everybody else - means to fight the hardest battle which any human being can fight; and never stop fighting.'"
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 191 dni temu Posty: 81
Profil: Imię: Basia
Włosy: Blond
Wysłany: 2008-07-04, 23:18
Ja mam pare blyszczykow i szminek(najwiecej z Avon),ale uzywam sporadycznie,z lenistwa,mam czesto usta bez niczego...kupilam sobie kiedys z oriflame taka wazelinke w sloiczku,jednak nie komfortowo sie tego uzywa bo naklada palcem i juz nie uzywam..
A miala ktoras te szmine PRO-TO-GO od Avon?
_________________ Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 407 dni temu Posty: 539
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-07-10, 23:12
Ja nie lubię błyszczyków, szminek itp.
Przed wyjściem używam miodu w takim różowym opakowaniu z oriflame, jak kładę się spać to smaruję usta kremem nivea. W ciągu dnia kilka razy przejadę zwykłym miodem ze słoiczka, ale szybko go zlizuję
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 407 dni temu Posty: 539
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-07-10, 23:55
To jest dokładnie wyciąg z plastra miodu. Ma konsystencje jakby kremu. tylko nakładanie jest niewygodne, trzeba to robić palcem ale według mnie to nie problem Po nim usta są gładkie i mają lekki połysk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum