Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 243 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-16, 18:17
błyszczyki powiększające usta są spoczko. ja mam z Eveline taki różowy. fajnie schładza i i później usta pieką a w efekcie usta wyglądają na powiększone ^^
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 327 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-16, 23:37
za tani ten błyszczyk żeby coś było widac mama miała i raz spróbowałam-nie ma co porównywac do tych droższych.one to dopiero pieką i usta naprawde sie powększają...ja aż głupio wylądałam.a tak ogólnie z błyszczyków to lubie glam shine i juicy tubes
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 243 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-17, 08:31
ja tam nie wiem jak wy ale ja go lubię ^^ ma przyjemny zapach. jak się nim pomaluję i cykam sobie zdjęcia to widzę na nich że usta są tak jakby pełniejsze tani to owszem jest, ale jest mnie nawet nawet
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 364 dni temu Posty: 308 Skąd: Włocławek
Profil: Imię: Katarzyna
Wzrost: 172 cm
Włosy: ciemny brąz
Stan: panna
Partner: Jarek
Wysłany: 2008-02-18, 22:23
ja uzywam róznych blyszczyków, wybieram takie które pasuja mi kolorystycznie, nadaja polysk, dlugo sie trzymaja i ladnie pachna. teraz mam zwykly ale wczesniej mialam przecudowny tylko nie pamietam nazwy a opakowanie zostalo w Polsce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum