Kupuję w sklepie
Przez internet często oszukują i zamiast kamieni np. turkusu, opali kwarcu..... przysyłają plastik za cenę kamieni naciągaczy nie brakuje
Wole uniknąc rozczarowania i straty kasy.
A co chcesz spróbować swoich sił ??
_________________ ...Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym twoim życiu...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 453 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-11-04, 14:42
agness28 napisał/a:
Kupuję w sklepie
Przez internet często oszukują i zamiast kamieni np. turkusu, opali kwarcu..... przysyłają plastik za cenę kamieni naciągaczy nie brakuje
Wole uniknąc rozczarowania i straty kasy.
A co chcesz spróbować swoich sił ??
Kiedyś już robiłam sobie biżuterię, ale w taki sposób, że kupione w sklepie rozwalałam i przerabiałam na swoje Agness a w jakich sklepach można kupic takie rzeczy
Ja kupuje w Dublinie mam takie 2 fajne sklepy (ulic nie pamiętam) gdzie jest praktycznie wszystko !!!!
Czasami tez zdarza mi się kupić jakiś sznur korali i je poprostu zrobić po swojemu, ważne aby efekt końcowy wyglądał dobrze.
Powodzenia
_________________ ...Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym twoim życiu...
To sa sklepy o nazwie "Inspiring" i znajdziesz tam wszystko od koralików, po tasiemki i zapięcia. Jest również mase innych rzeczy artykuły do malowanie, robienia kartek, szycia haftowania, robienia na drutach dosłownie wszystko czym człowiek może się zająć. Gdy weszłam po raz pierwszy do tego sklepu byłam w szoku.Ogromny wybór wszystkiego
Może znajdziesz ten sklep u siebie !!
Pozdrawiam i życzę powodzenia
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 332 dni temu Posty: 2474
Profil: Imię: K.
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: wolna
Wysłany: 2007-11-17, 15:56
Uwielbiam bizuterie wylacznie srebro jak narazie. gdy wyjde zamaz to napewno obraczka bedzie ze zlota , pierscionek zareczynowy tez.
Siostra mowi o mnie sroka , heh. uwielbiam bizuterie. Mam jej mnostwo .
Nie jestem zwolenniczka "przesadnie" noszenia wszystkiego na sobie, minimalizm i dobranie do stroju jest najwazniejsze.
Ja codziennie mam na sobie inny pierscionek, kolczyki.
Jedynie obraczka i pierscionek od Misia nie zmieniaja miejsca i non stop sa ze mna
Nie zaluje pieniedzy na dobra firme i solidny wyrob. Jesli chodzi o bizuterie cena nie gra roli.
Jak cos bardzo mi sie spodoba to zawsze jest moje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum