madae a ty miałaś kolczyka w jęzorku?? Madzia dam znać
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Dołączyła 455 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-12, 19:53
ja nie ale moja siostra ma i miaa z nim straszne przezycia bo sie jej nie chciało goic ty nawet sobie nie wyobrazasz jaka cisze w domu miałam hahahahahaha no ale jadła tylko miekkie pokarmy wtedy ..samo przekłuwanie jej tak nie bolało jak to co było potem ale nie martw sie moja qmpela tez ma kolczyk i ja bolało tylko 4 dni chyba bo sie dobrze goiło
a tu zapodaje kilka rodzajow fajowych kolczykow do jezyczka teraz modne sa te z napisami
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 325 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-12, 20:20
Madae napisał/a:
ja nie ale moja siostra ma i miaa z nim straszne przezycia bo sie jej nie chciało goic ty nawet sobie nie wyobrazasz jaka cisze w domu miałam hahahahahaha no ale jadła tylko miekkie pokarmy wtedy ..samo przekłuwanie jej tak nie bolało jak to co było potem ale nie martw sie moja qmpela tez ma kolczyk i ja bolało tylko 4 dni chyba bo sie dobrze goiło
a tu zapodaje kilka rodzajow fajowych kolczykow do jezyczka teraz modne sa te z napisami
mnie bolalo tez 4 dni a ja mam podobny kolczyk do tego ostatniego,ale rozowy:)oki to daj znac
no moja siostre też tylko chyba 4 dni bolał języczek a teraz wogóle nie narzeka... wzory kolczyków super... a ja ide24 umówić się na przekucie..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Dołączyła 361 dni temu Posty: 2923 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-16, 15:00
A ja nosze mało biżuterii. Na prawej ręce srebrna a obrączka a na lewej srebrny pierścionek, na szyi łańcuszek srebrny z serduszkiem od Skarba i to wszystko. Kolczyków nosic nie moge bo uszy bola
Ja chyba jak większośc kobitek uwielbiam różnego rodzaju świecidełka Mam ich mnóstwo i na rożne okazje... Kiedyś wybrałam sie do sklepu na poszukiwanie czegoś konkretnego do sukni wieczorowej... Trafił mnie sz.....k jasny jak zobaczyłam po 20 takich samych komplecikow na połce Wiele mialam takich sytuacji i tak właśnie zrodził sie pomysł a dlaczego nie spróbuje swoich sił i nie zaczne tworzyc sama
Spróbowałam i od tej pory stalo sie to moją pasją Kocham to robić. Sama wymyślam wzory i urzeczywistniam je Tworze komplety , naszyjniki wieczorowe jak i również sportowe, kolczyki bransoletki jak i zawieszki na lańcuszek. Uwielbiam robić delikatne ślubne zestawy. Właśnie im ostatnio poświęcam sporo czasu...
Cieszę cie że, pomysł tworzenia biżuterii zrodził sie w mojej głowie,czuje sie spełniona
Jeśli jesteście zainteresowane prosze o kontakt na PW.
Pozdrawiam
_________________ ...Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym twoim życiu...
stwierdziłam ostatnio, tzn bardzo szybko się skapnęłam, że nie mam żadnych naszyjników wisiorków.. mam mnóstwo kolczyków wiszących
FIOŁ :mrgreen
a tak to.. lipton
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum