okej... dzięki wielkie... ale może nie róbmy Off Topic... i pogadajmy o tym na gg..;] bardzo byś mi pomogła
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 462 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-10-11, 22:54
W życiu w tej szczelinie nie zadbasz tak o higienę a zresztą nie podoba mi się bo co druga łazi z tym na wierzchu i się popisuję. Teraz w tym wieku nie wyobrażam sobie zrobić czegoś takiego, tak się oszpecić. W wargach sromowych też jest fajnie wiecie
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 333 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-12, 12:54
oOmikuniaOo napisał/a:
okej... dzięki wielkie... ale może nie róbmy Off Topic... i pogadajmy o tym na gg..;] bardzo byś mi pomogła
witam tu masz pare rad jak bedziesz miec przebitego kolczyka w jezyku:
------------------kup sobie w aptece aphtin-to jest preparat do jezyka ktory mowi o tym abys kilka razy dziennie przemywala paleczkami higienicznymi jezyk(przeciw plesniawkami)
-----------------kup sobie herbatke ziolowa z dziurawca:zalac wrzatkiem i zostawic do wystudzenia, zimny napar wlac do woreczka(do robienia lodu),jak zmarznie,ssac jak boli i na zmniejszenie opuchlizny
---------------jedz zupki np.goracy kubek(zimny)
---------------albo to co wszyscy ale w papkach
---------------a takze te zupki dla dzieci np.bobovita(polecam owocowe,bo warzywne sa bez smaku) aaaaaaaaaaaaaa jak bedziesz po to daj znac pozdrawiam
Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-12, 13:19
ee chwila bólu i po sprawie a kolczyki sa całkiem fajowe no a jak ktos sie boi przekłuwania to ostatnio modne sa klipsy na łechtaczke bezbolesne a wzmagaja rozkosz hahahahaha podobno sama jeszcze nie sprawdzałam
Profil:
Wysłany: 2007-10-12, 13:35
Madae napisał/a:
ee chwila bólu i po sprawie a kolczyki sa całkiem fajowe no a jak ktos sie boi przekłuwania to ostatnio modne sa klipsy na łechtaczke bezbolesne a wzmagaja rozkosz hahahahaha podobno sama jeszcze nie sprawdzałam
kochana ehhehehehe fajny kolczyk taki chcesz:) ciekawy jest:)
Profil:
Wysłany: 2007-10-12, 13:47
nieee takiego nie chce hahahaha a to klips nie kolczyk a jakie fajowe ozdóbki na sutki znalazłam hahahahaha raczej to nie sa ozdoby na co dzien ale zabawy łózkowe niezle by mogły urozmaicic nie wiem jak z ta wieksza przyjemnoscia ale smiechu byłoby duzo szczególnie przy tych kręciołkach az sobie zamówie kiedys chyba hahahahaha
W życiu w tej szczelinie nie zadbasz tak o higienę a zresztą nie podoba mi się bo co druga łazi z tym na wierzchu i się popisuję. Teraz w tym wieku nie wyobrażam sobie zrobić czegoś takiego, tak się oszpecić. W wargach sromowych też jest fajnie wiecie
wiem, tez mnie wkurza że laski łażą z jęzorem na wierzchu dla popisówy że maja kolczyka, ale mnie nie o to chodzi żeby sie popisywać, od zawsze miałam ochote na kolczyka w języku, dla własnej przyjemności i oczywiście dla przyjemności kocurka Madzia wielkie wielkie dzieki Madae ty to masz pomysły
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Profil:
Wysłany: 2007-10-12, 18:39
oOmikuniaOo napisał/a:
Jewel napisał/a:
wiem, tez mnie wkurza że laski łażą z jęzorem na wierzchu dla popisówy że maja kolczyka, ale mnie nie o to chodzi żeby sie popisywać, od zawsze miałam ochote na kolczyka w języku, dla własnej przyjemności i oczywiście dla przyjemności kocurka Madzia wielkie wielkie dzieki Madae ty to masz pomysły
prosze lubie pomagac innym oOmikuniaOo daj znac jak bedzie po:) bede trzymac kciuki apropos tez nie paraduje z jezykiem
Profil:
Wysłany: 2007-10-12, 19:32
ja myslałam o kolczykach w róznych miejscach i w róznych juz mialam ale zostane przy moich 4 w uszach i moze znowu wróce do tego w brwi
3mam kciuki OomikuniaoO zaopatrz sie jednak w słomki bo jesli niedajboze bedzie sie paprac albo długo goic to bedziesz sie gerberkami odzywiac hihihihi wierz mi wiem co gadam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum