_________________ "TERAZ CIESZY SIE, ZE WSZYSTKO CZEGO MIALA MNIEJ NIE JEST POTRZEBNE JEJ!
TERAZ CIESZY SIE ZE, WSZYSTKO CZEGO BALA SIE DALEKO OD NIEJ JEST!
SPIJ SPOKOJNIE PIEKNA"
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
kurde,a mi tak strasznie podoba się sztuczna biżuteria!!! jest tania i ładna a ja nie moge jej nosić bo mam uczylenie na nikiel i wszystko mnie swędzi
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
magdaaaaa, można ale jednak jeszcze często mozna się naciąć i potem ból okropne uczucie,na studniówke kupiłam takie zajebiaszcze kolczyki no i...przed północą musiałam zdjąć bo uszy mi spuchły jak banie
to je reklamowac mozna , za wprowadzanie konsumenta w błąd. a moze były za ciężkie?
ale to były takie na bazarze kupione to wiesz,w sumie to można było się tego spodziewać bo kupiłam je tylko dlatego,że były ładne i myślałam ze nawet jak są z niklem to wytrzymam tę jedną noc nie były cięzkie. Poprostu zaryzykowałam i zapłaciłam za to
Jestem wielbicielką biżuterii (Ale bardziej tej firmowej niż robionej własnoręcznie). Czy ktoś podziela moją pasję?
Ostatnio spodobały mi się pierścionki z jednej serii...
No ale linków nie mogę wkleić więc podyskutujmy teoretycznie nad kolekcją Manhattan na przykład?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum