Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 526 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-03, 13:16
ja najbardziej uwielbiam kolczyki mam ich naprawde duuuzo
czesto nosze zloty lancuszek z Bozią, ktory dostalam od babci przed smiercia , mam tez mnostwo branzoletek, lancuszkow na reke, kilka na noge, pierscionki tez mam ale... chyba najrzadziej nosze ;p zakladam gdy gdzies wychodze w domu nie nosze ;p
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Ja kolczyki zawsze gubię Dlatego pozostaje mi noszenie pierścionków, nie muszę ich nigdzie zdejmować a same mi się z palca nie zsuną.
Za bransoletkami też przepadam. I również zwolenniczką srebra jestem
Informacje: Dołączyła 474 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-03, 17:29
Ja raz zgubiłam pierścionek, a bardzo go lubiłam To było w zimę, musiał spaść, gdy zdejmowałam rękawiczkę, czy coś takiego... a był śliczny, trzy oczka z czerwonego bursztynu, kupił mi go tata...
Informacje: Dołączyła 539 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-04, 12:57
Diablica666 napisał/a:
dwa pająki
kocham pajaki i nie byłabym sobą jakbym takich nie miała mam 3 rodzaje wkretow pajaczkow lubie szczegolnie jedne -najwieksze bo sa strasznie delikatne i fikusne w kształcie czarnej wdowy z długiiimi nozkami i czerwona pupcia (odwłokiem ) i mam tez 2 rodzaje takich wiszacych jeden bardzo podobny do tego co mam na obrazku w podpisie tulko ma fioletowy odwłok a pajaczek spuszcza sie ( bez skojarzen ) na cieniutkim łancuszku jak na pajeczynie głową w dół... a drugieto pajeczynki z ktorych pajaczek rowniez sie (znowu musze uzyc tego słowa ) spuszcza
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 480 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-09-04, 13:18
Też mam kolczyki pająki, ale z niebieską pupcią. Ze zwierząt kolczyków mam też: delfinki, muchy, miałam jaszczurki, ale oczywiście jeden zgubiłam Z pierścionków zwierząt mam jaszczurkę i kobrę.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 526 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-04, 17:55
Madae napisał/a:
i mam jeszcze jakies inne weze
ja mam 2 pierscionki weze ;] ale czesciej niz ja nosi je moja mama
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
zapomniałam dodac o moim kolczyku w pępku i już niedługo w jezyku
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Jewel tyle osób ma kolczyki w języku i jakoś im nie odpadł jeśli się dba to myśle że nie ma problemu, moja siostrzyczka ma już tyle czasu i czuje sie dobrze - język nadal ma.. moja psiapsióła też hmmm... uważam że to zależy od higieny, są płyny do płukania jamy ustnej... a poza tym ja dużo nie jem..żarcik
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 409 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-11, 19:07
oOmikuniaOo napisał/a:
Jewel tyle osób ma kolczyki w języku i jakoś im nie odpadł jeśli się dba to myśle że nie ma problemu, moja siostrzyczka ma już tyle czasu i czuje sie dobrze - język nadal ma.. moja psiapsióła też hmmm... uważam że to zależy od higieny, są płyny do płukania jamy ustnej... a poza tym ja dużo nie jem..żarcik
zgadzam sie z ta kwestia mam kolczyka w jezyku i jakos mi nie gnije!
i jak Madziu ci się żyje z kolegą w języku?? ja też już chce mieć...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 409 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-11, 19:16
super super moge dac Ci pare rad a takze nazwy roznych preparatow do jezyczka najbardziej podoba sie mojemu marcinkowi mysle ze damiankowi tez sie spodoba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum