Ja uwielbiam srebro i noszę go dużo mam na każdym palcu pierścionek, kolczyków sporo, bransoletki i inne pierdoły na rękach, najbardziej lubię biżuterię z cyrkoniami
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 354 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-12-11, 18:08
Madae, tak jak mówiłam wklejam moja najnowsza biżuterię, pierścionek nie jest nowy, tylko ukradziony siostrze ona ma teraz łapki popuchniete to nie chodzi w nim korale na szyję dostałam od teściowej kupiła mi na pielgrzymce do ziemi swiętej różowe to prawdziwny koral, a te drugie to tez jakiś prawdziwy kamień ale ja sie nie znam i nie wiem co to, tescióweczka tyle rzeczów nakupywała, że tez nie pamieta Może wy sie orientujecie
Opis zdjecia: taki bardzo swiecący, az sama sie dziwnie, ze mi sie tak podoba :P
Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-12, 08:16
pierscionek śliczny korale z korala tez a te zielone to akurat w moim guście troszkę
ten kamien to prawdopodobnie Awenturyn ma właściwości lecznicze i często robi się z niego różne ozdoby i figurki podobno jest pomocny przy wszelkiego rodzaju chorobach oczu, wypadaniu włosów i egzemie ma też właściwości magiczne ( jak kazdy minerał ) przywabia fortunę hehehehe nooo i wycisza awanturników pozytywnie i z wielokrotną siłą wpływa na osoby urodzone pod znakiem Barana
Profil:
Wysłany: 2007-12-12, 21:50
na 98% to jest Awenturyn 1% ze to plastyk i 1% ze inny kamien ( ktorego nie znam lub w tym momencie nie mogę se przypomnieć
na plastyk mi to nie wygląda, a jak widzisz kamyczek ma specyficzny kolor
Profil:
Wysłany: 2007-12-13, 21:14
nooo ja to bym proponowała na szyjochę jak dłuzszy to mozna spróbowac w pasie sie okrecic ale chyba ten za króciusieńki noo albo se koka zrobic i na głowę
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 354 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-12-13, 22:01
Madae napisał/a:
nooo ja to bym proponowała na szyjochę jak dłuzszy to mozna spróbowac w pasie sie okrecic ale chyba ten za króciusieńki noo albo se koka zrobic i na głowę
hehehe wariatka chyba se koka zrobię zgodnie z radą
Profil:
Wysłany: 2007-12-13, 22:05
czemu ja mam takie na bioderka koków nie lubie i robie tylko na złosc Adamowi jak chce pokazac jaka to obrazona jestem i je jest tylko męzczyzną..wtedy jeszcze taką czarną sukienkę zakładam a la pani profesor ze szkoły dla cnotek i koraliki we włosy....a on mnie zaraz całą poczochra i tyle z mojego focha
ps fajowy avatarek kogoś mi ta laska przypomina taką jedną Blue Power hyhyhy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum