Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 242 dni temu Posty: 45 Skąd: się biorą dzieci?
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 175
Włosy: szatynko blondynka
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-11-06, 17:20 biust
Dziewczyny mam problem... moje piersi są nierówne. Jedna jest większa a druga mniejsza. NAwet nie przeszkadza mi to tak bardzo, bo gdy jestem naga to tego nie widac, ale gdy mam na sobie stroj kąpielowy lub piżamke to moje sutki przeswitują i wygląda jakbym miała jeden sutek wyżej a drugi niżej. To wygląda okropnie! Czy mozna cos z tym zrobic i czy sądzicie ze facetom bardzo to przeszkadza? z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 419 dni temu Posty: 4241
Profil:
Wysłany: 2007-11-06, 17:51
Masz asymetrie. Pytasz co mozesz z tym zrobic? Natura tego nie poprawisz bo tak ci urosly i juz (mozesz napisac ile masz lat?) Mozesz udac sie na operacje jesli to ci spedza sen z powiek itd. a czy przeszkadza facetom? nie wiem bo wiedza to tylko te kobiety ktore maja ten problem. Czy roznica az tak jest widoczna?? No i czy uslyszalas od faceta jakies uwagi na ten temat?
A najlepiej bedzie jak spytasz o to faceta
Informacje: Dołączyła 243 dni temu Posty: 64 Skąd: kraków
Profil: Włosy: prawie blondynka
Stan: mężatka(niestety)
Wysłany: 2007-11-06, 18:01
no wlaśnie ! to jest asymetria i juz trudno! Jeśli to nie jest tak bardzo widoczne(bo piszesz, że jesli jesteś naga to...) to daj spokój, wiesz ile jest kobiet ,które zmagają się z takim problemem!! Naprawdę glowa do góry i pamiętaj,że pewnie masz wiele innych atutów
_________________ kobiety są jak przeklad: wierne nie są piękne, piękne nie są wierne....
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 242 dni temu Posty: 45 Skąd: się biorą dzieci?
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 175
Włosy: szatynko blondynka
Wysłany: 2007-11-06, 19:49
no lat mam niecałe 17, wiem że jeszcze mi sie biust kształtuje, ale pomimo młodego wieku ma on juz CAŁKIEM spore rozmiary i wątpie zeby jeszcze rósł....
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 419 dni temu Posty: 4241
Profil:
Wysłany: 2007-11-06, 20:22
twoj organizm caly czas sie jeszcze rozwija. ja nie jestem lekarzem i nie powiem ci jak to bedzie wygladalo za kilka lat. czy sie poprawi czy nie ale watpie...asymetria chyba zostaje
postaraj się zaakceptować ten fakt i już przypuszczam, że zakochanemu facetowi nie będzie to ani trochę przeszkadzało. a może jeszcze coś się zmieni samo...bo jeśli nie, to wtedy pozostaje operacja, a chyba niewarto...
cóż, ja miałam problem z rok temu z jedną piersią, jak na młody wiek to trochę dziwne. ale przez te kłopoty, to moja pierś tez waży troszkę więcej niż druga. Ja już się do tego przyzwyczaiłam Operować się niewarto.
Madzia81 napisał/a:
przypuszczam, że zakochanemu facetowi nie będzie to ani trochę przeszkadzało.
Zgadzam się, a może i nawet tnie zauważy?
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-07, 07:50
dla faceta wazne jest jak leza w dłoni jak bedzie napalony to nawet nie zauwazy a jak bedzie kochał to nie bedzie mu przeszkadzało uzna ze ma szczescie bo jestes wyjątkowa
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 352 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-07, 17:55
Madae napisał/a:
dla faceta wazne jest jak leza w dłoni jak bedzie napalony to nawet nie zauwazy a jak bedzie kochał to nie bedzie mu przeszkadzało uzna ze ma szczescie bo jestes wyjątkowa
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 580 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-11-09, 11:40
Ja mam asymetrie(jedną pierś mam ociupinkę niżej) i mój facet ma to gdzieś ,dla niego liczę się ja a nie jak mam cycki położone.Facet z kótrym się kiedyś spotykałam natomiast olał mnie przez to ...strasznie mu to przeszkadzało
Ja mam asymetrię polegającą na tym , że jedna piers jest "pełniejsza " i przez to ta róznica ale jest to spowodowane wcześniejszymi problemami z kręgoslupem i wiem , że nic nie poradze kiedyś nawet mi to przeszkadzało ale teraz nie zwracam na to uwagi i nawet nie przyszło mi do głowy iśc na operację bo piersi sa ładne i niech tak zostanie a co do facetów żaden nic nigdy na ten temat nie mówił więc nie widze problemu
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 287 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-11-09, 15:56
Ja mam asymetrię i to wcale nie taką małą .Prawa pierś jest wyraźnie większa,zawsze mam trochę luzu w lewej miseczce .Żadnemu w moich partnerów nie przeszkadzało to,żaden nic nie wspomniał na ten temat.Ja też już nie widzę w tym jakiejś wady,choć kiedyś miałam z tego powodu kompleksy.Faceci serio nie są drobiazgowi i moim skromnym zdaniem są dużo bardziej tolerancyjni ,jeśli chodzi o drobne ludzkie 'niedoskonałości',niż kobiety.
Zakochany mężczyzna nawet nie zwróci na to uwagi...
Najważniejsze to dbać o biust,co by nie obwisł z czasem ,nosić dobrane staniki,a te pare cm to serio nic takiego .
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Nie martw się, ja tez tak mam, czasem jak patrzę w lustro też o tym myślę i mnie to wkurza, ale dla mojego faceta moje piersi są idealne, więc czym się zadręczać?Piersi do góry
cóz ja też mam jedna pierś większą od drugiej ale kompletnie sie tym nie przejmuje...róznica jest minimalna...
a mój facet zauważywszy ten mały mankament mojego ciala upodobał sobie pierś większą.... hehe....czego skutkiem jest niedopieszczenie drugiej hehe (żart)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum