Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 222 dni temu Posty: 1410 Skąd: Poznań
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 172
Włosy: ciemny
Stan: PANNA ale ZAJĘTA ;-)
Partner: M
Wysłany: 2007-12-18, 17:20
adzia nie jesteś jedna jedyna więc spoko, jak przyłożysz ( na twarz ) tylko na jedną stronę lusterko, to zobaczysz jak człowiek ma nie równo ustawione oczy, usta itp, podobnie jest piersiami i innymi częściami ciała, więc spoko, ja też tak mam mało tego moja prawa pierś jak chodzę bez stanika przed pójściem do łóżka, to widzę, jak ta moja prawa pierś ucieka bardziej na prawą stronę, a lewa wisi prosto! więc spoko!!
_________________ MĘŻCZYZNA bez KOBIETY jest jak ŁÓDŹ bez ŻAGLA
Asymetria to cos nrmalnego. I nie ma powodu do smutku. jedna stroan ciala rozni sie od drugiej , nie trzeba szukac daleko przyloz dlon do dloni i zobacz ze tez nie sa identyczne a co do piersi to mysle ze facetom to nie przeszkadza
Silikonów w ogóle nie brałam pod uwagę, żaden tam plastic - fantastic ... Nikt nie jest idealny, jeśli chodzi o naturalny wygląd...Każdy znajdzie jakiś defekt u siebie, zawsze będzie uważał, że mogłoby być lepiej
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 205 dni temu Posty: 593 Skąd: Zawiercie
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2008-01-17, 12:46
Kobieta jest na tyle piekna na ile sie czuje piekna
Tak samo jest z biustem : dopoki nie powiesz partnerowi jaka ma wedlug Ciebie wade to bardzo mozliwe, ze sam wczesniej tego nie zauwazy
_________________ Łapie chwile ulotne jak ulotka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum