ten chrom akurat jest tani, więc można go brać cały czas. tylko, że ja to tak biorę bez przekonania. wiem, że schudnę po ćwiczeniach fitness i niejedzeniu słodyczy, a te cud tabletki, to może jedynie troszkę wspomogą.
kurde ja bym sobie coś kupiła, ciągle się zastanawiam, byłam dziś w aptece kupić sobie magnez i widziałam ulotkę w aptece dobrych cen że Clarinol CLA jest w promocji, 60 kapsułek za 42 zł a normalnie 60zł, co wy na to
Informacje: Dołączyła 349 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-28, 18:35
a jak dokładnie działa ten chrom i w ogole prosiłabym o jakies info wiecej ( cena dostepnosc, skutki uboczne) ja nie mam problemow bo wycwicze...ale siostra niewazne ile cwiczy i jak mało je to jakos nie moze zrzucic...a ze w tabletki nie wierzymy obie to czytajac ten temat pomyslałam ze to moze by jej pomogło
madae a czemu nie wierzycie w cud tabletki ja czytałam na innych forach sporo o takich tabletkach wspomagających odchudzanie no i sporo osób bierze i jest zadowolona a może to na każdego inaczej działa [/hide]
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-03-28, 20:29
po chromie nie ma się łaknienia, szczególnie na słodycze, tylko trzeba systematycznie brać. ja polecam błonnik, jak brałam ( tak jak się powinno) to sporo schudłam, tyle, że wszystko wróciło, bo nie ćwiczyłam. a co do chromu podobno nie powoduje efektu jo-jo
a i z chromem nie można przesadzać, tylko stosowac się do ulotek bo może stymulować powstane nowotworów
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Dołączyła 349 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-29, 00:32
i mozna go w aptece kupic jesli tak to siora mogłaby brac niedrogie i jesli faktycznie działa to za takie grosze mozna spróbowac a co z tym błonnikiem bom tez ciekawa ( trza wybadac wszystko, przeca nie bede siory truła niepotrzebnie )
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-03-29, 09:55
ja mam błonnik w żołtym opakowaniu 100 tabletek, cena 28,60 ( mogła się zmienić)
z opakowania" błonnik korzystnie wpływa na poprawę cyklu wypróżnień... i na układ pokarmowy, a tym samym pozwala utrzymać prawidłową masę. pomaga obniżyć poziom cholesterolu i tri coś tam we krwi.to sie połyka po tabletce na pół godziny przed posiłkami i tak za bardzo to mi sie po nim jeść nie chciało
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 174 dni temu Posty: 3068 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-29, 15:48
chromu nie polecam,brałam 3 miesiące,wcale nie schudłam a apetyt na słodycze też mi sie nie zmniejszył,no i bolał mnie po tym brzuch,takie skurcze miałam jak w czasie @
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum