Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2007-05-29, 19:03 Big Brother
Na antenie TV4 pojawi się kolejna edycja Big Brothera, programu, który wypromował między innymi Martynę Wojciechowską, Gulczasa czy Klaudiusza (czy ktoś ich jeszcze pamięta?).
Castingi rozpoczną się w czerwcu. Nowa forma będzie dużo ciekawsza i bardziej rozwojowa. Jesteśmy bogatsi o doświadczenie z poprzednich edycji oraz z innych krajów - mówi Super Expressowi Ryszard Sibilski, producent. Andrzej Sołtysik z TVN (to on prowadził Big Brothera), obecnie rzecznik prasowy stacji, podchodzi sceptycznie do tego pomysłu:
W naszej stacji były trzy edycje tego programu i stwierdziliśmy, że format Wielkiego Brata się wyczerpał. Nie jest wart dalszej realizacji.
Program w TV4 ma się nazywać Big Brother 4.1.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-05-30, 09:53
katastrofa po prostu !!! Big Brother był fajny - ten pierwszy i przez jakiś czas. wtedy była to nowość...żenująca, ale jednak coś nowego w telewizji. a teraz, po tych wszystkich różnych amazonkach, barach i innych reality show, byłam pewna, że na podobne przedsięwzięcie nie ma już miejsca w naszej tv... Ale jednak pomyliłam się... ale i tak uważam, że będzie to jedna wielka klapa
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2007-05-30, 10:09
Wszedzie poza Polska takie reality ciesza sie niesamowita popularnoscia. Co prawda inne niz BB ale na podobnej zasadzie
Fakt pierwszy BB z PL. byl naprawde fajny pozniej to juz takie sobie...
osobiscie wolalam ogladac BAR na polsacie.
No ale jaki bedzie ten to sie okaze. Miejmy nadzieje, ze ciekawy
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Klara, ktos napewno sa ludzie ktorzy sa zauroczeni takim programem
dla mnie to straszne dno
No właśnie, dla mnie tez to straszne dno. Później będzie pełno "gwiazd", które telewizja będzie upychać w jakieś dziury Koszmar! Ale masz rację, ktos to na pewno będzie oglądał
ja tam czasami obejrzałam i powiem szczerze że lubię oglądać takie show hehe
szkoda ze nie mam tv 4, bo chętnie zobaczyłabym kogo wybrali do domu wielkiego brata
_________________ Tylko ja i lustro, reszta jest złudzeniem
Twarz ta sama co dzień inne otoczenie
Cel jest jeden nigdy go nie zmienię
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 331 dni temu Posty: 108 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-06-25, 21:20
mi rowniez wydaje sie , ze bedzie to klapa , poniewaz to juz sie przejadlo zreszta wszystko juz jest robione pod publike i tak dalej....A wy zgodzilybyscie sie wystapic w takim BB??
ja chciałabym się sprawdzić w takim show - ale to byłoby dla mnie niebezpieczne ponieważ mogłabym się ośmieszyć hehe bo nie mam hamulca i mogłabym wyjść na debila
no i poza tym nie wiem co by rodzina powiedziała jak by mnie zobaczyła w tv
po takim programie jak sie umie wykorzystać sławę to można się niezłe ustawić w showbissnesie
_________________ Tylko ja i lustro, reszta jest złudzeniem
Twarz ta sama co dzień inne otoczenie
Cel jest jeden nigdy go nie zmienię
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-25, 23:58
Tatiana napisał/a:
A wy zgodzilybyscie sie wystapic w takim BB??
nie ma mowy może gdybym miała zapędy, że chcę zostać sławna, to wtedy MOŻE bym się zdecydowała - taki program może wypromować. Ale kurcze... robić z siebie wariata przed milionami widzów... To jakoś nie dla mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum