Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 268 dni temu Posty: 1316 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2008-06-06, 17:19
Ej laska ani ładna ani mądra to co on w niej widzi?? Może tylko w telewizji udaje taka kretynke żeby zrobić karierę a naprawdę jest inna?? eeee.... wątpię
Słyszałyście,że Jolka z Jakimowiczem będą mieli własny program
jak dla mnie szokująca informacja We wrześniu na antenie Czwórki zadebiutuje program poświęcony związkowi Joli Rutowicz i Jarka Jakimowicza.
"J+J - czyli Jola i Jarek" ma stanowić "połączenie serialu komediowego z formułą reality show". Para głównych bohaterów poznała się podczas nadawanego w Czwórce "Big Brother V", stając się od tego czasu obiektem zainteresowania magazynów i serwisów plotkarskich.
Na razie wiadomo, że w programie wystąpią również Piotr Zelt, Joanna Liszowska, Jan Tomaszewski, Gosia Andrzejewicz, Klaudiusz Sevkovic i Manuela Michalak.
Program nadawany będzie w soboty i niedziele o godz. 22.30. Pierwszą emisję zaplanowano na 6 września.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 559 dni temu Posty: 5408 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-09-01, 05:55
Nie lubie tego goscia, wydaje mi sie, ze jednak ogladalnosc jakas tam bedzie bo ludzie przeciez lubia podobne programy i nie ma co sie oszukiwac.
ale jak dla mnie, wymyslone to na sile
Wysłany: 2008-09-01, 16:59
ona nagrała piosenke z jakimś polskim dj (nie pamiętam jakim) tyle się tym chwaliła a w piosence na początku tylo coś tam szepcze, tak jak w takiej starej francuskiej piosence
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 511 dni temu Posty: 11008 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-09-02, 14:14
ciekawe ile siedziała w studiu żeby jedną linijkę poprawić..
słyszeliscie ją wcześniej w bb jak śpiewała?
masakra
nie umiała nawet rytmu utrzymać... a linia melodyczna to już w ogóle była porażka..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum