Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 480 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-05-31, 19:44
Kasia81 napisał/a:
dzis go widzialam w Zlotych Tarasach i był z jakaś brunetką ale to nie byla Jola
jaki brzydal... zdradza Jolkę
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 318 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-06-02, 13:00
niki to finał był "5 edycję programu Big Brother wygrał Jasiek Strączek . Szok!
Walka na głosy była zacięta. Do samego końca nikt nie wiedział kto tak naprawdę wygra Big Brothera i zgarnie główną nagrodę.
Nasze przypuszczenia nie sprawdziły się. Przez ostatni tydzień my, internauci oraz widzowie obstawiali, że program wygra Klaudia. i wszyscy zostaliśmy zaskoczeni.
Jasiek zdobył serca widzów przede wszystkim szczerością i byciem sobą. Był jednym z najsympatyczniejszych postaci domu Wielkiego Brata. Potrafił rozśmieszyć i wzbudzić wzruszenie. Na każdym kroku starał się pokazać góralską kulturę. Widzowie dostrzegli w Jaśku przede wszystkim dobrego człowieka. I dlatego też wygrał. Gratulujemy." a ja wiem tylko która to iza i ten co był dziewczyną
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 301 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-06-02, 16:30
Ja tej edycji aż tak nie oglądałam, ale finał owszem i wygrał Jasiu góral!! brawo!!
cerrata napisał/a:
a może PO programie poczuli?
oni już w programie czuli do siebie miętę.. a z resztą to jest na pewno reklama!! aby tej Saszy sprzedawały się płyty a ten bokser.. zapomniałam jak mu było na imię.. też w ten sposób reklamuje siebie, by kibiców zdobyć więcej..
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 367 dni temu Posty: 4641 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-05, 16:47
o rany
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-05, 23:40
cerrata napisał/a:
jakąś tanią sponsorował
he he,dokladnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum