wiedzą, że są tam kamery i są podglądani przez 24h więc się popisują robiąc afery...bijatyki itp. bo nie sądze, żeby w domu ktos jak sie zdenerwuje to rozwala drzwi nogą i demoluje sobie własne mieszkanie....
Cały big brother, to jest jeden wielki cyrk.. a wiecie kochani, że jeden z uczestników, był kiedyś dziewczynką a teraz jest chłopczykiem.. zmienił płeć.. serio!!
niejaki Niccolaus Prusiński Wiek: 25 Płeć: mężczyzna?? Stan cywilny: W związku ( ciekawe z kim?? )
Ten program zaczyna mnie już na prawdę denerwować!
taaa ,mnie też, poza tym ten bbvip to dno takie że szok. Poza tym nie za bardzo rozumiem czemu finał zrobli po miesiącu. Za chwile całkiem nowi uczestnicy, jedni wchodzą za chwilę wychodzą.....
aa z tym co zmienil płec to już wogole przesadsa
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 387 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-15, 13:33
Agula napisał/a:
a wiecie kochani, że jeden z uczestników, był kiedyś dziewczynką a teraz jest chłopczykiem.. zmienił płeć.. serio!!
bardzo fajny on jest
Na tym filmiku Jolka jak nie Jolka ale.... przesadziła z solarką
ostatnio była w programie Adam kontra Miłosz
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Dlaczego ta blondynka wyszła dobrowolnie z programu?
I kto wyszedł wczoraj?
Ta blondynka wyszła na własne żądanie prawdopodobnie dlatego, że bała się o swoje życie...
Nikt nie wyszedł.. nowy uczestnik wszedł do programu.. wysoki przystojny brunet
Wysłany: 2008-04-15, 22:58
Agula napisał/a:
wysoki przystojny brunet
czy ja wiem czy przystojny
ale już się przechwalał, że uprawiał seks z dziewczyną przez 6 godzin w jednej gumie
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-04-15, 23:08
Jewel napisał/a:
Nie rozumiem
no tak powiedział i go inni uczestnicy wysmiali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum