Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 573 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-01, 17:39
Roszpunka napisał/a:
Szkoda że Gulczas odpadł.
No ja właśnie byłam w szoku, że on odpadł bo byłam pewna, że to Jarek poleci
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 586 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-04, 01:04
a ja dzis byłam u kumpeli ktora wykupiła sobie ten pakiet za dyche oglądnełam wszyyyystko co było w sferze płatnej...i powiem wam ze to najgorsza sciema jaka była w 3 to sie chociaz Frytka z Kenem bzyknęła i nic nie cenzurowali a tu...lipa....tylko 2 filmiki z Gulczasem co ma pisiorka na wierzchu a reszta pod cenzurą....ale oczywiscie tylko panowie...bo jak sie jakas laska rozbierała to pokazali wszystko ....
Wysłany: 2008-04-04, 07:32
Madae napisał/a:
tylko 2 filmiki z Gulczasem co ma pisiorka na wierzchu a reszta pod cenzurą....ale oczywiscie tylko panowie...bo jak sie jakas laska rozbierała to pokazali wszystko ....
No i gdzie tu jest sprawiedliwość
anusek napisał/a:
jakieś dziwne to wszystko,to wyjście saszki
dokładnie, jakaś jedna wielka ściema
[ Dodano: 2008-04-07, 10:31 ]
No i Jolanta nie wygrała tak myślałam, że to będzie Jarek i że odda Joli jeden zegarek, jestem ciekawa czy ona zrobiła by to samo
Widzieliście tych nowych ludzi co wpsuścili, sami jacyś młodzi oprócz tego Józefa
jeden chłopak
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-04-08, 10:42
Donn napisał/a:
widać, że to jakiś narcyz
może
a teraz mają zadanie tygodniowe
zostali podzieleni na bogatych i biednych
Wysłany: 2008-04-08, 10:46
Wieki Brat ich podzielił... wchodzili 2 do pokoju zwierzeń i tam losowali
I biedni myją się w zimnej wodzie, spią na podłodze (mają jedynie materac) marne jedzenie i itp.
a bogaci jak to bogaci nie muszą nic robic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum