Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 726 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-03, 16:06
ja też tak wczoraj troszku oglądałam, ciekawa byłam tych ludzi. Co mnie zdziwiło... Widać, że wzięli do programu samych młodych, dość atrakcyjnych ludzi, na razie nie ma nikogo starszego ani grubego ani jakiegoś koślawego
Co do facetów - z dwójki która weszła, to jeden się robi na wielkiego luzaka, drugi to gej a jeśli chodzi o dziewczyny, no to 3 w miarę okej wyglądają a dwie kolejne... hmmm... sądzę, że rozłożą nogi w przeciągu najbliższych dwóch tygodni ale pewnie tego wiedzieć już nie będę, bo nie zamierzam tego oglądać
Informacje: Dołączyła 474 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-03, 17:25
Hmmm ja nie oglądałam, więc na serio nie mam pojęcia, co tam się działo i kto tam wszedł (albo co tam weszło )
Ale jak mówicie, że jeden gej, a drugi lansiarz i dookoła łatwe kobitki, to facet będzie miał normalnie raj na ziemi
Informacje: Dołączyła 539 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-04, 08:19
madzia napisał/a:
O maj gad on taki zazdrosny i ja tm puscil swoja droga ciekawe dlaczego znow sie zglosila do reality...moze za cicho o niej juz bylo
może oni już nie są razem niby coś tam mówiła, że ma jakiegoś narzeczonego, ale nie wiadomo kto nim jest
w sumie to dziwne, ze znowu ją wzięli, skoro już raz była w reality show, może dlatego, że miała ostatnio sesje w playboyu
A ten Adrian rzeczywiście ma takie troche gejowate ruchy
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 526 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-04, 08:31
Magdaru napisał/a:
może dlatego, że miała ostatnio sesje w playboyu
wczoraj ogladalam big brother o 23:00 z czerwonym kolkiem.... i... ta kaska jest niezla pierwsza kapiel a ona juz na golasa... inne dziewczyny myly sie w staniku i majtkach a taaa... jedna dziewczyna powiedziala ze nie ma ochoty pokazywac swojego tylka
a ta Kaska to jak sie umyla to pozniej chodzila po tej lazience nadal gola i smarowala sie cala kremem, ja bym nie miala odwagi
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 539 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-04, 08:53
skoro miała sesje w playboyu to już i tak pokazała wszystko co ma do pokazania i teraz pewnie jest dumna i dlatego na golasa lata, bo myśli, że się wszyscy będą podniecać na jej widok współczuje temu jej facetowi
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 726 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-04, 10:18
Magdaru napisał/a:
współczuje temu jej facetowi
też mu współczuję... co innego sesja w Playboyu, ładnie zorganizowana, a co innego gołym tyłkiem świecić przed całą Polską... No ale niektórzy mają dziwne sposoby na kreowanie swojego wizerunku A co do tego chłoptasia... my wspólnie z Piotrusiem stwierdziliśmy, że to bankowo gej, bo zachowuje się i wygląda jak gej
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 526 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-04, 12:39
Kociak napisał/a:
my wspólnie z Piotrusiem stwierdziliśmy, że to bankowo gej, bo zachowuje się i wygląda jak gej
dokładnie to samo sobie o nim pomyślałam gdy ujrzałam go w tv...
a jak recytował ten wiersz to myślałam, że się posikam ze śmiechu
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum