Informacje: Dołączyła 515 dni temu Posty: 2438 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2007-06-28, 08:22
Nie lubię tego programu. I napewno bym nie wzięła w nim udziału.
To jest sszczyt wszystkiego, żeby moje zycie prywatne oglądac za telewizorem, no ale czego się nie robi dla pieniędzy
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Kiedys ogladałam Codziennie zwłaszcza , że w pierwszej edycji jedna uczestniczka była z mojej miejscowośći ale teraz chyba juz bym nie ogladała nie mialabym czasu i chęci
Informacje: Dołączył: 500 dni temu Posty: 68 Skąd: Opole
Profil: Wzrost: 167
Stan: żoneczka
Wysłany: 2007-08-21, 11:00
Ja sie ciesze ze wraca ponownie BB ,pamietam te emocje jakie towarzyszyły podczas pierwszej edycji.Ludzie spragnieni sa tego typu programów.Nawet słyszałam ze moja siec Plus ma obsługiwac BB wiec jest szansa ze bede miała go w komoreczce.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 500 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 170
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-08-21, 21:34
Pierwsza edycja była fajna bo to było coś nowego ale i ludzie, którzy brali tam udział byli inni były kłótnie ale widać było, że się w jakimś stopniu zaprzyjaźnili nie było widać takiej sztuczności i chamstwa. No i nie było skandalicznych zachowań nikt z nikmi nic nie robił w basenie czy w łóżku czy w toalecie... Kolejne tego typu programy już były inne ludziom zależało tylko na kasie, na wygranej i na skandalach, czesto było niesmacznie itp, na pewno wiecie o co mi chodzi. Wydaje mi się, że teraz będzie jeszcze gorzej i oprócz chamstwa, ludzkiej zawiści i kolejnego przekraczania granic itp nic ten program nie wniesie.
Informacje: Dołączyła 474 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-21, 21:38
Pamiętam, wtedy chodziłam do szkoły i pierwszą edycję po prostu wypadało oglądać, żeby wiedzieć, o czym wszyscy rozmawiają
Druga juz dla wszystkich była obojętna. A jak ktoś oglądał trzecią to go od lamusów wyzywali
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 559 dni temu Posty: 5408 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-09-03, 12:56
Pisalyscie w pogaduchach, ze wczoraj sie zaczelo ja zapomnialam ogladnac jak dzis jest to obejrze na pewno choc jak ktoras pisala nie ma nic ciekawego ale nie spodziewajmy sie najlepszego po pierwszym odcinku
Wysłany: 2007-09-03, 13:18
ja oglądałam to wczorajsze rozpoczęcie narazie weszło tylko 7 osób z 12, nie wiem czemu ale tylko tyle pokazali, jest 2 facetów, takich sobie i 5 dziewczyn, same laski, jedna Kasia, która była zdaje się w barze wszędzie się wciskają, a jedna to mi wygląda na takiego przygłupa jak Doda ten jej śmiech, te hasła, normalnie druga Doda ciekawe co się tam bedzie działo
w ciągu tygodnia, z tego co się orientuję, to BB leci o 18:30 i później o 20:00 a w niedziele chyba o 17:00, ale nie jestem pewna
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 526 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-03, 13:43
Magdaru napisał/a:
jedna Kasia, która była zdaje się w barze
no wlasnie mi tez sie zdawalo ze byla w barze taka znajoma twarz i ten chlopak ktory siedzial na widowni chyba Alex jak dobrze pamietam tez byl z baru
Magdaru napisał/a:
a jedna to mi wygląda na takiego przygłupa jak Doda ten jej śmiech, te hasła, normalnie druga Doda
to jest istna doda.... wchodzi na teren domu wielkiego brata i:
- o jaka ladna trawka
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 539 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-03, 14:12
na pewno będzie się z czego pośmiać, skoro tam takie dziwadła wsadzili do domku ale ta jedna laska, to na serio przebija wszystkich, a jakie paznokcie miała normalnie chyba na 5 cm ciekawe jak se tyłek wyciera
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 526 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-03, 14:19
Magdaru napisał/a:
ciekawe jak se tyłek wyciera
moze sobie wcale nie wyciera
a ten chlopak co pierwszy wszedl do domku wszystkie dziewczyny znal
chyba nic innego na castingach nie robil tylko zapoznawał sie z dziewczynami
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum