ja kupuję w internecie. Sprawdziłam kilka miejsc - allegro oczywiście, dla zmysłów i intymną. Najbardziej byłam zadowolona z tego ostatniego, bo zamówienie przyszło szybko i zawartość paczki była taka jak miała być. W tym drugim był problem - zamówienie na raty przysyłane i jeden stanik jakiś trochę inny. Majtki od stanika też różniły się kolorem. Ale za to pan się bardzo starł i często dzwonił się tłumaczyć. A allegro to allegro - ja trafiłam w miarę ok, ale nie zamawiam tam za często bo wolę płacić za paczkę przy odbiorze a nie przelewem. Na intymną jeszcze wrócę.
Dziękuję Kami za wyczerpującą odpowiedź. Sprawdzę oba sklepy i jak będzie ok to podzielę się wrażeniami btw. co sadzicie o kolekcji jesien/zima w sklepach topshop ?
Dziewczyny, a czy sądzicie, że pushupy są tylko na małe biusty? A na te większe to trzeba już tylko modelujące staniczki??? Bo ja ostatnio trochę się rozrosłam w biuście - karmię maluszka - i nie bardzo wiem jakie staniki teraz kupować. A najbardziej podobają mi się właśnie bardotki albo push-up
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 422 dni temu Posty: 2692 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-11-30, 23:16
pushupy są typowo stanikami powiększającymi biust, ale skoro masz duży to starczy modelujący.
KaMi25 napisał/a:
karmię maluszka
więc musisz stawiać przede wszystkim na wygodę. najlepsze na ten czas są staniki z naturalnych materiałów na szerokich ramiączkach, dobrze podtrzymujących biust i nie uciskające go.
ale ja już mam dość tych mało seksownych staniorów chcę coś ładnego i sexy, zeby mój M widział we mnie też apetyczną babkę a nie tylko mamę... A może widziałyście gdzieś ładne staniki do karmienia w takim razie...
Informacje: Dołączył: 546 dni temu Posty: 71 Skąd: Opole
Profil: Wzrost: 167
Stan: żoneczka
Wysłany: 2008-12-05, 15:36
Bardzo ładne sa te staniczki...
chyba skusiłabym sie na ostatni.
A jesli juz o bieliznie piszemy to cz zdarza sie Wam kupować taka dla waszych mężczyzn przez internet
Ostatnio widziałam takie smieszne,mikołajkowe stringi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum