_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
a gdzie w necie kupujecie bielizne?
prosze o jakies sugestie, bo planuje zakupy allegro odpada, niestety nie jest tam tak bezpiecznie jak reklamuja.
ja mysle zebys spróbowala na allegro
kochana, napisalam, ze allegro odpada
[ Dodano: 2008-11-18, 22:30 ]
magdaaaaa napisał/a:
aniulek napisał/a:
a gdzie w necie kupujecie bielizne?
prosze o jakies sugestie, bo planuje zakupy
nie(d)oceniona napisał/a:
a od czego google ..
może kolezanka chciała jakis sprawdzony sklep
dokladnie. jest sporo tych sklepow, a skoro tak, to widocznie ktos tam kupuje i moze to ktoras z Was? jeden, ale dobry serwis mi wystarczy, juz nie bede o to meczyla.
ja kupuję w internecie. Sprawdziłam kilka miejsc - allegro oczywiście, dla zmysłów i intymną. Najbardziej byłam zadowolona z tego ostatniego, bo zamówienie przyszło szybko i zawartość paczki była taka jak miała być. W tym drugim był problem - zamówienie na raty przysyłane i jeden stanik jakiś trochę inny. Majtki od stanika też różniły się kolorem. Ale za to pan się bardzo starł i często dzwonił się tłumaczyć. A allegro to allegro - ja trafiłam w miarę ok, ale nie zamawiam tam za często bo wolę płacić za paczkę przy odbiorze a nie przelewem. Na intymną jeszcze wrócę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum