ajj te wszystkie bielizny które pokazałyście sa bombowe.. jednak najbardziej wpadły mi w gust te dodane przez Kociaka jest bombowa...
[ Dodano: 2007-09-03, 17:40 ]
a te jak wam się podobają..?? zastanawiam się która będzie najlepsza na wspólny wiieczorek w rocznice z moim skarbem..
[ Dodano: 2007-09-03, 17:48 ]
a tu kompleciki
obsessive_obsydian_micro.jpg ten taki bardzo odważny..:P
Plik ściągnięto 291 raz(y) 78,65 KB
obsessive_obsydian_shorts.jpg ten ze spodenkami tez ładny... hmm i który wybrać...
Plik ściągnięto 291 raz(y) 80,95 KB
obsessive_obsydian_skirty.jpg i chyba taki kupie.. jest taki figlarny i niedrogi 69 zł..kusi kusi..xD
Plik ściągnięto 291 raz(y) 82,53 KB
obsessive_candy_set_komplet.jpg o a ten jest taki słodki i dziewczęcy..
Plik ściągnięto 291 raz(y) 69,54 KB
kinga_komplet_140.jpg
Plik ściągnięto 291 raz(y) 74,88 KB
gorset_29035b_sh.jpg
Plik ściągnięto 299 raz(y) 90,75 KB
3169.jpg
Plik ściągnięto 299 raz(y) 74,82 KB
3165.jpg sexi...;]
Plik ściągnięto 299 raz(y) 105,82 KB
3160.jpg
Plik ściągnięto 299 raz(y) 93,71 KB
gorset_roksan.jpg to przód..
Plik ściągnięto 299 raz(y) 81,2 KB
gorset_615.jpg ten jest ładny .. i w moim kolorkuxD i nawet nie drogi w promocyjnej cenie 55,41..
Plik ściągnięto 299 raz(y) 21,95 KB
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 772 dni temu Posty: 2959 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-03, 17:37
oOmikuniaOo napisał/a:
a te jak wam się podobają..??
z tych wszystkich co wkleiłaś to najbardziej podoba się ten z tą skórzaną spódniczką i ten różowy gorsecik ten mini, który jest jako pierwszy - fajne toto, ale chyba niewarty swojej ceny, bo kosztuje chyba coś koło 60 zł a w zasadzie to użyjesz tego raz tylko
Informacje: Dołączyła 520 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-03, 17:51
Mnie podobają się komplety z pasem do pończoch - i ten czerwony, i czarny
I jeszcze ten ostatni.
Poza tym, Kociak ma rację... tamto pierwsze jest raczej niepraktyczne... ja na przykład kiedyś dostałam od Miśka takie majteczki z dziurką... czarne koronkowe. Bardzo ładne, no ale tylko na "specjalne okazje"
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 572 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-03, 21:42
mi najbardziej podoba sie zestaw 2 i 3 od gory xD
Cytat:
Pierwsze totalny no sens po co to zakladac?
zgadzam sie... totalny bez sens
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 572 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-05, 21:36
LOL niezłe na pozór normalny stanik
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
no nie moge.. świetne.. myślałam na początku że to normalny stanik.. a tu prosze wibrujące rączki..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum