i jeszcze
taką chciałam na ślub, ale nie udało mi się jej dostać. ale może kiedyś
a ta to taka już mocno wyzywająca, nic nie zakrywająca, wiem, że Marcin by oszalał, gdybym mu w czymś takim się zaprezentowała, a czy kiedykolwiek się na to zdobędę to się okaże
taką chciałam na ślub, ale nie udało mi się jej dostać. ale może kiedyś
bo takie to tylko na necie u nas sie nie znajdzie takich
A o zestawie perełkowym to tez juz mam swoje zdanie a raczej czekam na relacje kogos, czy te perełki to aby nie pekna przy pierwszym zalozeniu ( a raczej zdjeciu przez niecierpliwe łapki faceta). Jak coś to ten pomysl zostanie na noc poslubna o ile nie wycofaja do tego czasu z produkcji tego
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 581 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2006-12-24, 23:08
Z racji takiej ze mam krucho z kasą i nie mogę sobie narazie pozwolić na gorset to pocieszyłam się takim oto komplecikiem :] mam tylko cichą nadzieje że dostane go przed sylwestrem... przydałby mi się
a ja nie jestem ani na tak, ani na nie ja teraz niestety musze sobie zrobic przerwe w kupowaniu ladnej bielizny, bo kasy brak moze sobie cosik na urodzinki sprawie ( bo to w marcu) no chyba,ze za dobrze zdana sesje ( w lutym ) kurcze....stwierdzam,ze jestem totalny maniak bieliznowy !!!
Zdaje relacje krotka.... Strusiek oszalal jak zobaczyl ten komplecik, do gorseciku zalozylam jeszcze czarne ponczoszki z delikatnym motywem kwiatowym takim i Jego po prostu zamurowało, hihihi szkoda tylko,ze takich okazji do zalozenia tego cuda bedzie niewiele...ale z drugiej strony, przynajmniej sie nie znudzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum