Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 37 dni temu Posty: 56 Skąd: Poznań / okolice
Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 22:53
ja zazwyczaj nie sypiam jak mam stresa.
chcoiaz jak przeminie wlasnie ta godizna snu ktora kolo 23 , 24 jest to potem juz kiła:/
polecam melise jest fajna z vitaxu gruszkowa:)
ja ogolnie mam leki od neurologa i czasami jak czuje ze nie zasne to biore nasenna ale staram sie naprawde rzadko na na drugi dzien jestm jak po imprezie
Jejku szisza wspolczuje Ci to jest cos strasznego jak sie nie moze zasnac ja mialam tak tylko kiedy bylam chora na grype zoladkowa- tak mi w brzuchu jezdzilo teraz juz wszystko w normie i nigdy wiecej mi sie to nie zdazylo
Czasami nerwy sa od nas silniejsze i nie mozna nad tym zapanowac dobrze ze zwrocilas sie do lekarza oby ci przeszlo
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-10, 10:42
skoro inne metody nie skutkuja, a leków nie chce brać, wynalazłam sobie metode maksymalnego zmęczenia oczu- czyli czytam tak długo, aż nie moge patrzec, co jest głupotą przy mojej wadzie wzroku, ale mam takie problemy ze spaniem, że wole to, niż się kręcić
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum