Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 679 dni temu Posty: 243
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2006-11-29, 13:01
e ja jakos i tak go nie lubie momentami majdana mi przypomina a jego to juz w ogole nie trawie hehe
jest za bardzo przereklamowany jak to moj chlopak mowi model na boisku
_________________ nigdy nie przestane cie kochac ******* [`]
Informacje: Dołączyła 494 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-02, 21:25
ooo tej foty w swojej kolekcji jeszcze nie mialam widze ze udało mi sie was chociaz troszke rozruszac jutro bede działac i werbowac nowe kolezanki a dzis moze jeszcze jakies foty??
ja kiedys widziałam podobną fotkę, tyle, że z czasów obecnych
a ja nie wiedziałam, że tak się pokazuje całkiem nago Beckham
ale miło z jego strony jest na co popatrzeć
(choć ja bym nie chciała, żeby nagie zdjęcia mojego męża krążyły po necie, choćby nie wiem jak boskie miał ciało)
ale show business, to show business
Profil:
Wysłany: 2007-07-19, 22:19
a jednak nie fotomontaz beckham 2 razy wystapil w rozbieranej sesji zdjeciowej w zeszlym roku po raz 2 a po raz 1 to chyba w 1999 ale nie mam pewnosci co do 2 daty
Profil:
Wysłany: 2007-07-19, 22:44
wystapil nago i to nie tylko w tych 2 sesjach nawet dla nike mial robione foty nago ..tzn w samych butach:P ale tam stal bokiem poszukam jeszcze innych jego fot i zamieszcze , a co do reportazy....tosmy sprzeczne wiadomosci otrzymały prasa lubi robic z ludzi wariatow co do 1 sesji to zeczywiście nie wystapil w niej to jest prywatna fota jaką mu strzelila Viki jakos od razu po slubie a potem jakims cudem dostala sie do gazet tej jestem pewna bo gdzies na youtube nawet wywiad jest z nim jak o tym mowi a co do 2 to czytalam tylko artykol sa jeszcze 2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum