Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 270 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 14:22 Balsamy Balsamiki:)
Fajnie tak po kapieli wsmarowac w cialko balsamik ktory powoduje nawilzenie ujedrnienie opoznia oznaki starzenia rozgrzewajace szczerze mowiac zawsze kupuje balsam ktory ladnie pachnie Piszcie jakie sa wasze ulubione balsamy czy dawaja taki sam efekt jak jest napisany moim jednym z ulubionych jest balsam Nivea-skora po nim jest odpowiednio nawilona slicznie pachnie i utrzymuje sie zapach przez caly dzien
Informacje: Dołączyła 335 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 14:38
A ja prawdę mówiąc rzadko używam balsamu, bo... mi się nie chce Kiedy mam ochotę trochę się sama rozpieścić, to wtedy A ostatnio mam brzoskwiniowy Luksji. Tak pachnie, że aż by się chciało go spróbować
Informacje: Dołączyła 400 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 14:55
Nymphadora napisał/a:
ja prawdę mówiąc rzadko używam balsamu, bo... mi się nie chce
ja tak samo ale jak mi się zachce to czasem się wysmaruje
kiedyś uzywałam tego z avonu i był super, a teraz czasem z FM nawilża całkiem nieźle no i jak wybiore taki, do którego mam perfum, to pachnie bosko nawet ostatnio klientka się dziwiła, że jak się wysmarowała tym balsamem, to jeszcze na drugi dzień pościel pachniała i jest nim zachwycona
ja używam garniera ujędrniającego (taki żółty na zdjęciach madzi). co do ujędrniania to nie wiem, bo stosuje go dość nieregularnie. ale najbardziej lubie w nim to że ma świetną konsystencje (taki jakby żel), bardzo szybko się wchłania, pięęęknie pachnie i naprawde skóra po nim jest nawilżona i fajnie napięta. aha, powiedzcie czy te balsamy brązujące naprawde lekko brązzują? nie chodzi mi o takie z dodatkiem samoopalaczy gdzie po myciu ta opalenizna schodzi, tylko o takie gdzie ta lekka opalenizna pozostaje.
Informacje: Dołączyła 400 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 17:22
tuptunio napisał/a:
aha, powiedzcie czy te balsamy brązujące naprawde lekko brązzują? nie chodzi mi o takie z dodatkiem samoopalaczy gdzie po myciu ta opalenizna schodzi, tylko o takie gdzie ta lekka opalenizna pozostaje.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 157 dni temu Posty: 665
Profil:
Wysłany: 2008-01-31, 22:29
A ja uwielbiam Garnier czerwony
Chciałam wstawić link ze zdjęciem,ale jeszcze ta opcja jest dla mnie zablokowana mam nadzieję,że wiecie o jaki balsam chodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum