Informacje: Dołączyła 116 dni temu Posty: 2179 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-21, 20:42
Takie wady masła Ja kupiłam jakieś z droższych waniliowe ze skórką pomarńczową. Pachniał cudownie, można było się rozpłynąć, ale był trochę tłusty niestety.
Stan: panienka
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-08-27, 17:49
princess Moje masło też jest z Ziaji i przy codziennym stosowaniu lekko brązuje, ale takiego typowego kosmetyku brązującego z Ziaji to ja jeszcze nie spotkałam. Jak on wygląda?
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 87 dni temu Posty: 10
Profil:
Wysłany: 2008-08-27, 19:38
zaniepokojona napisał/a:
princess Moje masło też jest z Ziaji i przy codziennym stosowaniu lekko brązuje, ale takiego typowego kosmetyku brązującego z Ziaji to ja jeszcze nie spotkałam. Jak on wygląda?
Seria SOPOT Ziaja. Lekko brązuje ale efekty widać tylko na jasnej karnacji, bo jak się troszkę opalisz to już nie zauważasz zmiany.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 69 dni temu Posty: 80
Profil:
Wysłany: 2008-09-14, 19:08
ritka, oj kobitko Garnier??
no na mnie srednio dzialal... nie dosc ze zle sie wchlanial-to jesli chodzi o brazujacy- to dodatkowo narobil mi TAAAAKICHHHH plam ze oj dlugo dlugo musialam z nimi walczyc-oczywiscie na skorze:)
_________________ ...jestem wodą wrażliwą na dotyk...
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-09-15, 11:19
potrzebę jakiś balsam co ekspresowo się wchłania nie będę miała za dużo czasu na wsmarowywanie go a jak znam siebie to jak pojadę na studia to znowu będę miała suchą skórę bo tamta woda mi nie pasuje .... i do tego musi ładnie pachnie coś delikatnego najlepiej różany albo ogólnie kwiatowy .... czy możecie mi coś poradzić?
mus do ciała FARMONA z mango jest ekspresowe takie delikatne...skóra mięciutka, delikatna, pachnąca...jak pisze na opakowaniu to ten mus daje szczęście :-
Dove tez jest dobry bardzo dobrze i szybko sie wchłanie i do tego przepięknie pachnie...
oba kosmetyki używałam - dla mnie rewelacyjne
jak pamiętam już o tym pisałam tzn. o tym musie
mango.jpg
Plik ściągnięto 58 raz(y) 13,97 KB
6025_1.jpg
Plik ściągnięto 58 raz(y) 25,87 KB
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum