Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 232 dni temu Posty: 2925 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-08-18, 15:33
asia21_87, miałam i byłam zadowolona
wiadomo, że cudów nie czyni, ale wyraźnie poprawia napięcie skóry, ujędrnia i w połączeniu z dietą może i trochę wyszczupliło...
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-08-20, 16:50
asia21_87, powiem tak miałam niedawno i stosowałam regularnie .... do tego trochę ćwiczeń na uda ale nie za dużo .... przyznam sie że szczególnej diety nie trzymam bo i tak nie wcale jem słodyczy i marlo jakiś tam przekąsek ( jedynie grzeszę paluszkami ale przez miesiąc sie powstrzymywałam jak sie dało) i efekt polegał na lepszym napięciu skóry jest ona milsza w dotyku taka jakby gładka, cellulit nie znikną ale to sie nie dzieje z dnia na dzień wiec mam inny z tej serii balsam termoaktywny i zaczynam go za parę dni bo teraz mam tyle roboty że nie miałam siły by ćwiczyć .... ale mogę go polecić jako balsam ujędrniający
Informacje: Dołączyła 116 dni temu Posty: 2180 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-21, 11:55
Ja kupuję raz to balsamy ujędrniające, raz nawilżające. Akurat teraz na mojej półce stoi Nivea - stwierdziłam, że lepsza od Czterech Pór Roku. Nie trzeba się męczyć przy wmasowywaniu go, no i bardzo ładnie pachnie Swojego czasu używałam krem Lipo Control (rzekomo na cellulit) razem z tabletkami i lipa totalna, a co dałam prawie 40zł to dałam...
[ Dodano: 2008-08-21, 12:57 ] asia21_87, miałam dokładnie ten sam balsam z Eveline. Bardzo fajna konsystencja i miłe uczucie zimna po nałożeniu przez jakiś czas, bo to w końcu mięta. Ale cellulitu się jakoś ani troszkę nie pozbyłam. Ale przynajmniej nawilża
Ja dostalam malutki opakowanie balsamu, a wlasciwie masla do ciala firmy BodyShop truskawokowy i musze powiedziec, ze pachnie tak, ze az sie chce go zjesc, jest bardzo wydajny i skora jest po nim bardzo mila w dotyku. Produkty tej firmy sa dosc drogie ale wg mnie bardzo dobre
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
no pachnie dosc slodko, nie uzywam go na codzien, tylko wtedy kiedy mam ochote na odrobine slodyczy w zyciu ale kiedy wiem ze moj misiu mialby ochote schrupac truskaweczke (kurcze, jaja ja dzis zboczona jestem)
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum