Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-29, 17:14
a ja sobie sprawilam Dove z tymi swiecacymi drobinkami
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-29, 17:22
a moj nie jest brazujacy,ja sie juz ladnie opalilam na solarium wiec zdecydowlam sie tylko na nawilzanie bez koloru ale za to z blyskotkami
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-29, 17:36
skinnybitch, ja tez sie balam ze mi nie wyjdzie ale musisz spokojnie sie smarowac to bedzie rownomiernie a plecy nich ci twoj kochany posmaruje - mi T. smarowal
tylko jedna smuge mialam za 1 razem na przedramieniu ale od wewnwtrznej stronie wiec nie bylo widac
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Dołączyła 116 dni temu Posty: 2180 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-07-29, 19:48
Też jestem bardzo sceptycznie nastawiona do balsamów brązujących, bo to nielada wyzwyanie równomiernie wsmarować go w skórę. Chociaż posiadam jeden Nivea i w razie WU na pewno zastosuję
Ogólnie używam Cztery Pory Roku. Nie jest to może najlepszy z najlepszych kremów, ale ładnie pachnie i ma fajną konsystencję
Informacje: Dołączyła 158 dni temu Posty: 275 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brąz
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-07-31, 11:46
Dopadłam kokosowe mleczko z Ziaji Jest w porząsiu, dobrze się rozsmarowuje i w ogóle, ale mam wrażenie, że jakoś mało ten zapach na mojej skórze czuc...
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-31, 15:26
ostatnio kupiłam sobie mleczko do ciała z Soraya antycellulitowe i ujędrniające na razie siebie chwalę dość szybko się wchłania i nie był drobi 14 zł za 400 ml. wiec to mnie skusiło
[ Dodano: 2008-07-31, 16:28 ]
a do balsamów brązujących podchodzę z dystansem bo nie dość że mam plamy i ciemne smugi jakby nie wiem jak się stara la to tak mam ....
Garniera ujedrniający jest po prostu genialny , skóra jest po nim taka napieta jak dla mnie rewelacja
Poza tym ma taka fajną konsystencję która z balsamu zamienia sie w żel
a na mnie bardzo duże wrażenie wywarły balsamy Joanny. Pachną tak pysznie i szybko się wchłaniają, teraz używam tylko tych z Joanny. Najfajniejszy truskawka i kiwi:)
_________________ Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujemy, one same przyjdą...
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-08-01, 11:47
cerrata napisał/a:
jak ci się to dzieje? ja nic nie mam, nawet mnie nie opaliło
haha
albo nie widzę bo tak stopniowo, że mi się oko przyzwyczaja
nie pamiętam jaki miałam ten balsam ale jak tylko zostało gdzieś coś to od razu miałam ślad najgorzej pod kolanami .... nie wiem czy miałam jakiś zły ten brązujący ale i u mnie efekt utrzymywał sie do pierwszego mycia jak wieczorem sie wykąpałam nabalsamowałam i rano wzięłam prysznic to balsam schodził i znowu miałam blade nogi ... a nie zawsze miałam czas by rano poprawiać .... no widać to nie dal mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum