Jewel, dzięki! Dziś w markecie wąchałam mleczko do ciała z tej serii -kokosowe.Ale bardzo mdlący zapach był. Ale to było mleczko a Ty pisałaś o balsamie.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 72 dni temu Posty: 216 Skąd: Olsztyn
Profil: Włosy: obecnie czarne:)
Stan: panna
Wysłany: 2008-06-20, 12:30 Re: AA
Princessa napisał/a:
Kakaowe masło do ciała firmy AA.
Jest naprawde cudowny, szybko sie wchłania, pięknie pachnie. REWELACJA!!!!
Jakos mi sie nie podobalo... wg mnie wlasnie kiepsko sie wchlania:/
Ja polecam czerwony Garnier dla suchej skoJak dla mnie najlepszy jaki dotychczas stosowalam. A stosowalam juz wiele tanszych i drozszych. Zapachy w wielu mi sie podobaly. Ale dla mnie dobry balsam musi sie przede wszystkim dobrze wchlaniac...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 92 dni temu Posty: 605 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 168
Włosy: brąz
Stan: zaobrączkowana
Partner: L.
Wysłany: 2008-06-20, 14:22
Ja używam Dove, tego z jedwabiem...czasem kupuję inne, ale zawsze wracam do niego.
Pięknie pachnie, skóra jest ładnie nawilżona i do tego te opalizujące drobinki rewelacyjnie wyglądają na ciele, szczególnie jak jest opalona skóra...
No a mój drugi typ to balsam kozie mleko z Ziaji, fajniutki...
Informacje: Dołączyła 18 dni temu Posty: 57 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brąz
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-06-21, 07:10
Ja się zastanawiam nad tym kokosowym z Ziaji...
I polecam także balsam z AA z kaszmirem, jeszcze lepszy od tego jest z Oriflame, też z kaszmirem, ale nie pamiętam nazwy (takie różowe opakowanie). Skóra po nich jest świetna, a jak pachnie
O! Znalazłam ten balsam z Oriflame. Oto on:
Nazywa się Silk & Cashmere
_________________ Nawet w niebie sama bez Ciebie
znowu umarłabym...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 185 dni temu Posty: 70 Skąd: Warszawa
Profil: Wzrost: 172
Włosy: brunetka
Stan: wolna jak nigdy ;)
Wysłany: 2008-06-25, 12:47
Ja gorąco polecam balsamik firmy Johnson&Johnson taki fioletowy (lawendowy), na lepszy sen, pachnie przeslicznie, ja generalnie nie rzepadam za zapachem lawendy ale ten balsam po prostu wymiata, a drugi to balsamik AA malinowy, pachnie jak mamba malinowy, pyyyycha
_________________ "E.E. Cummings once wrote; 'To be nobody-but-yourself - in a world which is doing its best, night and day, to make you everybody else - means to fight the hardest battle which any human being can fight; and never stop fighting.'"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum