_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
kupiłam balsam do ciała ujędrniający ze soraya z białą herbatą - jakis taki dziwny jest dobrze ze ma tylko 200 ml to szybko zuzyje..ale jakoś mi nie podchodzi
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają... bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 141 dni temu Posty: 418 Skąd: Polska
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 174 cm
Włosy: Czarne
Stan: Panna
Partner: Krzysiu
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-05, 01:34
katti, Właśnie ja jakoś nigdy nie mogłam się zdecydować na balsamy Cztery Pory Roku.
Powiem , szczerze , że odstraszała mnie niska cena.
I wydawało mi się , że nie będą dobre.
Więc mówisz , że polecasz?!
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 418 dni temu Posty: 3283
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-11-05, 20:16
Jest ich duzy wybor, ja mialam taki jasno zielono-zolty nie pamietam jaki dokladnie.Pieknie pachnial i bardzo dobrze sie wchlanial Zalezy wszystko od skory, dla jednego bedzie ok a dla drugiego juz nie
_________________ Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie .....
asia21_87 ja miałam taki żel Lirene pod prysznic i był świetny więc sądzę że i balsam też jest dobry.
a ostatnio używam Miraculum - ciężko to znaleźć w sklepie, kosztuje ponad 20 zł ale za to pięknie pachnie i nawilża.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum